18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Lassi Kiviniemi SGKY:n toimitusjohtajaksi

Lassi Kiviniemi ottaa vetovastuun SGKY:ssa.

Lassi Kiviniemi ottaa vetovastuun SGKY:ssa.

Uusi SGKY:n toimitusjohtaja Lassi Kiviniemi tulee vastaamaan yhdistyksen toiminnan sekä palvelujen ja tuotteiden laajentamisesta golfyhteisöjen osakkaiden ja jäsenten tarpeita vastaavaksi.

Kiviniemi on vuosina 2007-2011 toiminut Hill Side Golf & Country Club Oy:n toimitusjohtajana. Sen lisäksi hänellä on 30 vuoden kokemus vähittäis- ja erikoiskaupasta sekä myynnistä ja markkinoinnista.

Yrittäjänä Kiviniemi on toiminut 28 vuotta. SGKY:n edellinen vetäjä Ville Nurmi jatkaa Lassi Kiviniemen oikeana kätenä, hoitaen mm. lakineuvontaan ja yhteisostoihin liittyviä asioita sekä hallintopalveluja oman päätyönsä, Hill Side Golf & Country Club Oy:n toimitusjohtajan tehtävien ohella.

”Olen todella iloinen siitä, että Lassi Kiviniemi liittyy SGKY:n toimintaan. Hän tuntee golfalan ja kentän haastet hyvin, hänellä on mainostoimiston sekä erikoisliikkeiden yrittäjätaustan pohjalta laajat verkostot maamme liike-elämään ja alan vaikuttajiin. Uskon, että hänen johdollaan SGKY voi hallitusti ja menestyksekkäästi siirtyä seuraavaan kehitysvaiheeseen. Samalla haluan kiittää Ville Nurmea hänen monivuotisesta ansiokkaasta työstään yhdistyksen johdossa. Olen tyytyväinen siihen, että voimme myös jatkossa käyttää hänen osaamistaan ja verkostoaan yhdistyksen kehittämisessä”, toteaa SGKY:n hallituksen puheenjohtaja Hans Weckman.

Ville Nurmi aloitti keväällä Hill Side Golf & COuntry Clubin toimitusjohtajana.

Ville Nurmi aloitti keväällä Hill Side Golf & COuntry Clubin toimitusjohtajana.

”On hienoa liittyä SGKY:n tiimiin. Golf on viime vuosina tullut lähelle sydäntäni. Palan innosta ryhtyä ajamaan osakkaiden etuja haasteita täynnä olevassa golfmaailmassa. Uskon, että yhteisellä rintamalla ja viisailla päätöksillä voimme varjella niin yksittäisten golfyhteisöjen, kuin koko golfalan hyvinvointia tulevaisuudessa”, sanoo vastavalittu toimitusjohtaja Lassi Kiviniemi.

”Tuntuu turvalliselta antaa kapula eteenpäin Lassille. Odotan hyvin paljon yhteistyöltämme, ja uskon, että voimme lähivuosina kehittää ja tarjota lukuisan määrän uusia palveluja ja tuotteita kasvavalle jäsenkunnallemme”, täydentää Ville Nurmi.

Teemu Tyry

Suomenm Golfkenttien yhdistys, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)