Lähes puolet Vuosaari Golfin osakkeista GoGolfille tammikuussa 2022 - Golfpiste.com

6.12.–13.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][6]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Golfkentät

Lähes puolet Vuosaari Golfin osakkeista GoGolfille tammikuussa 2022

GoGolf Group on sopinut merkittävän osuuden ostosta Vuosaari Golfista. Itä-Helsingissä sijaitsevaa links-henkistä golfkenttää luvataan kehitettää pitkäjänteisesti.

GoGolf ostaa yhteensä noin 45 prosentin osuuden Vuosaari Golfin osakekannasta. Myyjinä toimivat golfkenttää perustamassa ollut Mäenpään perhe sekä joukko muita osakkaita. Kauppa toteutetaan tammikuussa 2022.

Osakekauppojen myötä GoGolfista tulee 18-reikäisen golfkentän suurin yksittäinen omistaja. Entuudestaan GoGolf joko operoi tai toimii omistajana viidellä eri golfkentällä.

”Vuosaari Golf on Helsingin laadukkain golfkenttä monella eri mittarilla. Kun mahdollisuus päästä mukaan näin hienoon kenttään avautui, oli siihen tartuttava. Toimintamme laajentamista Itä-Helsinkiin on meiltä toivottu paljon. Se avaa mahdollisuuden laajentua myös Itä-Uudellemaalle”, GoGolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen perustelee.

GoGolf aikoo toimia Vuosaari Golfissa aktiivisena omistajana ja kehittää toimintaa pitkäjänteisesti.

”Kenttä on erittäin hyvässä kunnossa, ja sen harjoittelualueet on hiljattain laitettu uuteen uskoon. Vuosaari Golfissa on tehty pitkään hienoa työtä, mikä luo meille kentän jatkokehittämiseen erittäin hyvän pohjan”, Kettunen näkee.

”Vuosaari Golf on paremmassa kunnossa kuin koskaan, ja kysyntä on ennen näkemättömällä tasolla. Omistajamuutos on golfkentän kannalta hieno juttu ja mahdollistaa seuraavien kehitysaskeleiden ottamisen”, Vuosaari Golfin hallituksen puheenjohtajana toimiva Eero Ylä-Soininmäki sanoo.

Hallituksen pitkäaikainen jäsen, entistä pääomistajaa Mäenpään perhettä Vuosaaressa edustava Zachary Mäenpää näkee, että nyt oli hyvä hetki luopua omistuksesta.

”Olemme seuranneet GoGolfin kehitystä pitkään. Uskomme heidän varmistavan Vuosaari Golfille ja sen henkilökunnalle suomalaisena golfalan edelläkävijänä parhaan tulevaisuuden”, Mäenpää sanoo.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje