27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kentänsuunnittelijaksi Kiinaan?

Hainanin Mission Hillsissa pelataan World Cup vuonna 2011. Kuva Shenzenistä, jossa Mikko Ilonen osallistui syksyllä 2007 samaan kisaan © Getty Images

Hainanin

Mission Hillsilla on Manner-Kiinan Shenzenin 12-kentän keskuksen lisäksi rakenteilla Hainanin lomasaarelle valtava Golfresort, johon vahvistamattomien suunnitelmien mukaan tulee jopa 22-25 kenttää. Yksi kymmenestä ensimmäisestä on nimeltään Icon Course. Sen reiät rakennetaan amatöörien suunnitelmien pohjalta. Maailmanlaajuinen kilpailu on jo käynnistynyt. Periaatteessa kuka tahansa golfista ja kenttäsuunnittelusta kiinnostunut voi osallistua lähettämällä ehdotuksensa par-3, par-4 tai par-5 reiästä.

Tuomaristoon kuuluvat Missioin Hillsin johto, sekä lähes kaikki Shenzenin ja Hainanin kentät suunnitellut Brian Curley. Lisäkiihottimena valittujen reikien suunnittelijoile on elinikäinen pelioikeus ”omalla” kentällä sekä yksi neljän hengen ilmainen tutustumismatka Mission Hilss Hainaniin.

Vanajanlinnassa toteutettiin pienemmässä mittakaavassa samaa markkiinoinnin apuvälinettä. Kentän 15:s, mainio par-viitonen on kansainvälisen suunnittelukilpailun tulos.

Mission Hills, kentänsuunnittelukilpailu

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje