[11][17]

Katherine Hull nousi voittoon LPGA Tourilla

Katherine Hull pääsi nostamaan voittopokaalia toista kertaa ammattilaisurallaan.

Katherine Hull pelasi uskomattoman golfkilpailun. Kaikki kolme ensimmäistä kierrosta sujuivat tuloksin 67 (-5). Kyseisten kierrosten aikana korttiin ei merkattu ainuttakaan bogeyta. Viimeinen kierros eteni samaa tahtia toiseksi viimeiselle reiälle asti. Par-5 reikä pilasi kuitenkin Hullin unelman bogey free-kilpailusta. Kärkiryhmässä Hullin kanssa pelannut Cristie Kerr ei ollu viimeisellä kierroksella samassa vedossa kuin kolme ensimmäistä päivää. Kierros 73 ei ollut lähelläkään sitä tasoa mitä kilpailun voittoon olisi vaadittu. Kerrin lopullinen sijoitus kilpailussa oli jaettu kolmas sija Na Yeon Choin kanssa. Voitto oli australialaiselle toinen hänen kuusivuotisella LPGA Tour urallaan. Edellinen voitto tuli vuonna 2008. Paarin murskajais kilpailussa voittotulos oli lopulta -19. Toiseksi kilpailussa kiri parhaan viimeisen kierroksen pelannut Brittany Lincicome (65). Jenkin yhteistulos -18 jäi lyönnin päähän uusinnasta. Hull kuittaa voitosta 195 000 dollarin shekin, jolla hän nostaa itsensä rahalistalla sijalle 13. Parhaana eurooppalaisena kilpailussa menestyi Anna Nordqvist, joka tasaisen kilpailun päätteeksi oli kahdeksas. Minea Blomqvist karsiutui Alabaman turnauksessa tuloksin 79-74. Nikke Tyry