[14][27]

Janos Uotila voitto mielessä pituuslyönnnin MM-kisoihin

Janos Uotila antaa pallolle kyytiä pituuslyönnin MM-kisoissa Las Vegasissa.Kuva Vanajanlinnasta

Janos Uotila on kolmen vuoden ajan kiertänyt pituuslyönnin Euroopan Touria. Päättyneellä kaudella hän oli jo pistelistan ykkönen, kymmenestä kisasta kertyi yksi voitto ja neljä kakkostilaa. ”Kotikentällään” Ringsidessa lyödyssä osakilpailussa Uutila oli neljäs, heikommin sujui vain Ruotsissa. Kokonaisuutena kausi oli siis loistava Kauden mittaan Tourin kisoja kiersi myös Jyväskylän Antti Saleva joka vauhtiin päästyään oli yhdessä kilpailuista toinen. Bonuksena ET:n ykköstilasta Uotilalle tuli myös kutsu Las Vegasin MM-kisoihin joissa kahdella aiemmalla kerralla suomalaisen sijoitukset ovat olleet 13:s ja 25:s. Lokakuun 25:s päivä käynnistyvä tapahtuma on melkoinen show jossa on mukana 128 pelaajaa. Kaksinkamppailun luonne on nostettu esiin todenteolla. Kisat käydään alusta loppuun mies miestä vastaan, molemmat lyövät kuusi palloa, parempi menee seuraavalle kierrokselle. Uotila lähtee menestymään. -Olen vuoden kokeneempi, tiedän mitä kisoissa on edessä ja kunto on kova. Voittotulos on ollut viimeisten vuosien aikana välillä 367-378 jaardia. Kyllä minun pitäisi parhaimmillani pystyä lyömään samoille mitoille. Tavoite on siis voitto eikä osanotto, aina sanavalmis Uotila täräyttää. Palkintopotissa on 550.000 dollaria, josta voittajan osuus on 125.000. -Las Vegas on aivan oma maailmansa, elämä on siellä melkoista menoa. Olen myös lupautunut Golf Tips-nimiseen TV- ohjelmaan antamaan pituuslyöntivinkkejä, joten kyllä siellä muutakin aktiviteettiä on, Uotila lopettaa. Golfpiste raportoi kilpailun ennakkotunnelmista sanoin ja kuvin Uotilan raporttiein perusteella ennen kisaa ja sen aikana. Kilpailu käynnistyy 25.10.