[14][27]

Golfpiste Clubhouse Invitational

Srixon Skills Challenge vaati tarkkaakin tarkempaa mittaustyötä

Golfpisteen aktiiviset ja pitkälyöntiset clubilaiset kokoontuivat Golfpiste Clubhouse Invitationaliin Espoon Ringsideen parjantaina 6.7. Tämä klassikkokilpailuksi muodostunut tapahtuma järjestettiin jo 5. kerran. Koko päivän ja (illan…) jatkunut aidosti iloinen ja hauska tunnelma hakee vertaistaan. Tapahtumaan olivat kutsuttuja ja tervetulleita kaikki Golfpisteen Clubhousen vakiokävijät sekä uudet kasvot. Pitkää draivia GCI:n erikoiskilpailussa oli ihailemassa asiantuntevaa yleisöä Ammattimaisesti järjestetty kilpailu erinomaisine lisäkilpailuineen ja upeine palkintopöytineen loivat hyvän pohjan todella onnistuneelle golfpäivälle. Mukana oli iloisia golfareita monista eri seuroista sekä tasoitusryhmistä. Mukana oli myös ilahduttavan paljon naiskauneutta. Parti jo hieman helpottuneena palkintojen jaossa Kilpailun järjestelyt olivat hoidettu kerrassaan esimerkilliseen tyyliin. Erityiskiitokset ja kunniamaininnan ansaitsee Parti. Hommat etenivät ilmoittautumisesta palkintojenjakoon mallikkaasti. Kyseessä on iso ja iloinen golfilmiö. Kilpailuun liittyvään keskusteluketjuun on kirjoitettu tähän mennessä yli 600 viestiä ja se on luettu pian 39 000 kertaa!

Kilpailu oli kovaa, mutta reilua

Iloisesta ja ystävällisestä tunnelmasta huolimatta kyseessä oli kuitenkin kilpailu. Tuttuus keskustelupalstan kautta sekä loistavat palkinnot lisäsivät jännitystä. Tärkein eli kannustava tunnelma ei kuitenkaan missään vaiheessa unohtunut. Aplodit sinkoilivat kentän alueella tasaiseen tahtiin. Palkintoja riitti ruohonleikkurista laatuviskiin... Joukkuekilpailun voitto ratkesi tiukkaakin tiukemmalla tavalla. Tuloksella 86 pistettä voiton vei paremman 6 viimeisen reiän turvin Team Vallu. Joukkueeseen kuului Vallun lisäksi anssijokunen, Janzki ja Poqwe. Samalla tuloksella toiseksi jäi Team Golfbot. Kilpailun tasaisuutta ja tiukkuutta kuvaa hyvin se, että 6 parasta joukkuetta olivat 2 pisteen sisällä. Tucano Cupin eli Pistebogey sarjan voittoa juhli Juhani. Juhani alitti ensimmäistä kertaa 90 lyöntiä ja kirjasi kovat pisteet 40. Alituukkohan ensi vuonna 80 lyöntiä? Scratch-sarjan voittaja Niko puhuuScratch sarjan voitti todistettavasti pitkälyöntinen Niko tuloksella 72, joka Ringsidessa on 1 alle parin. Tasokkaassa ja tasaisessa kilpailussa pelattiin hienoja tuloksia. Toiseksi sijoittui Hörhö tuloksella 75 ja kolmannen sijan nappasi Lavantauti kelvollisella 3 yli parin tuloksella 76. Naisten Scratch sarjan ykkönen oli Lahja tuloksella 87. Niko voitti myös tapahtumassa järjestetyt pituuslyöntikilpailut. Niko nähtäneenkin Ringsidessä myös elokuun alkupuolella, jolloin järjestettävässä Long Drive kisassa saattaa olla vielä keskustelupalstalaisiakin kovempia vastuksia.

Janos osallistui ja is&#228,nn&#246,i

Janos antaa palaaRingsiden isäntä, myös aktiivinen Clubhousen jäsen, Janos Uotila osallistui tapahtumaan pelaajana sekä Ringsiden edustajana. Ennättipä Janos nostattaa päivän kovimman huutomyrskynkin näyttämällä kuinka pitkälle golfpalloa voi ihminen lyödä. Janoksen loppuasentoHauskana yksityiskohtana mainittakoon, että Janos voitti Kebaxin sponsoroiman lähimmäksi lippua erikoiskilpailun. Kyseessä oli hiukan erikoinen lähimmäksi lippua kilpailu koska se käytiin par-4 väylällä, Ringisiden no. 3, 237 m. Janos sai pallon pysähtymään reiluun kuuteen metriin rautanelosella.

Erikoiskilpailuissa testattiin erikoistaitoja

Clubhousen lyöntipituuskeskusteluille saatiin todellista katetta kun Ringsidessa järjestettiin perjantaina tasokas Long Drive kilpailu. Lyöntipaikkana oli lajiin loistavasti soveltuva Ringsiden 9. väylä. Toinen toistaan komeampia suorituksia nähtiin. Scratch sarjan voittanut Niko voitti tuon Long drive kilpailun. Nikolla oli pisin avaus myös 7. väylällä, jolla oli kierrokseen sisällytetty perinteisempi pisin draivi-kisa. Molemmissa tuloksen ensimäinen numero oli käsittämättömästi 3. Lyöntipituuden lisäksi miteltiin tarkkuudessa. Suuren maailman tyyliin järjestetty Skills Challenge mittasi pelaajien lähipelitaitoja. Golfpisteen toimitusjohtaja Sami Markkanen osoitti omaavansa kylmät hermot sekä pehmeät kädet voittamalla Srixon Skills Challengen. Tämä erikoiskilpailu testasi golfaajan hermojen lisäksi lähipälitaitoja monipuolisesti. Rasteja oli kaikkiaan 5, putista pitchiin. Sami Skills Challengen viimeisellä rastilla - seuraava sisään... Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli onnistunuttakin onnistuneempi. Kun palkinnot saatin jaettua, saattoi jälkipelit toden teolla alkaa. Clubhousen jäsenistä koottu bändi svengasi terassilla ja tunnelmaa riitti. Jatko- ja jälkipeleistä saa parhaan käsityksen keskustelupalstalta – Tietenkin!