26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfliiton liittovaltuusto äänesti Antti Peltoniemen uudelle kaksivuotiskaudelle

Antti Peltoniemi (vas.) jatkaa Golfliiton puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta.

Suomen Golfliiton liittovaltuusto päätti lauantaina pitämässään kokouksessaan Golfliiton green card -järjestelmän uusimisesta. Green cardin myöntämiskriteereiden uusimisen ohella järjestelmä uudistuu myös siten, että seuroilta vaaditaan kortin suoritusten vastaanottajien ja suorittajien tietojen toimittamista Golfliittoon.

Vieraspelaamisen osalta valtuusto totesi, että kukin golfyhteisö päättää itsenäisesti, miten toimii vieraspelaajille asetettavien tasoitusrajojen suhteen. Euroopan Golfliitto EGA:n tasoitusmääräysten mukaan seuratasoituksella 37-54 tulisi pelata vain pelaajan kotikentällä ja vieraspelaaminen olisi mahdollista vain tasoituksella 36 tai alle. Suomen Golfliitto suosittelee golfyhteisöille EGA:n ohjeistuksen noudattamista. Golfyhteisöille suositellaan myös, että ne pitävät kanta-asiakkaistaan entistä parempaa huolta.

Sitoutumatonta pelaamista tutkineen työryhmän raportin ohella liittovaltuusto otti kantaa myös hallinnon uudistamistyöryhmän esitykseen. Liittovaltuusto hyväksyi äänestyksen päätteeksi työryhmän raportin mukaisen hallituksen esityksen liiton sääntöjen muuttamisesta. Tämän johdosta ensi vuoden maaliskuussa järjestetään ylimääräinen liittokokous, joka tekee lopulliset päätökset sääntömuutosten osalta.

Kokous myös hyväksyi ensi vuoden toimintasuunnitelman ja budjetin sekä valitsi yksimielisesti Antti Peltoniemen jatkamaan Suomen Golfliiton hallituksen puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden. Erovuoroisista hallituksen jäsenistä Jukka Rissanen (OGK) valittiin jatkamaan tehtävässään. Uusiksi hallituksen jäseniksi nimettiin Jari Kettinen (MGC) ja Jukka Näräkkä (EGS).

Toimintasuunnitelmasta keskeisenä toimenpiteenä voidaan nostaa esille uuden verkkotietopalvelun kehittäminen Golfliiton, golfyhteisöjen ja yksittäisten golfareiden käyttöön. Verkkotietopalvelun ja Suomen golfin uuden strategia 2020 mukaisten toimintojen toteuttamiseksi liiton jäsenmaksua korotettiin kolme euroa aikuisjäsenten osalta ja kaksi euroa junioreilta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje