18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfklubeja jälleen murtojen kohteina

Pitkäkyntiset ovat iskeneet viikon sisällä neljälle klubille.

Ikävä trendi golfklubeihin kohdistuvista murroista tai ilkivallasta jatkuu. Viime sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä murtauduttiin Sea Golf Rönnäsin, Nevas Golfin ja Master Golfin tiloihin.

Rönnäsin kotisivuilla kerrotaan, että valvontakameroiden kuvista erottuu kaksi tekijää, jotka ovat saapunut paikalle autolla. Tekoaikaan ei klubin pysäköintipaikalla näy autoja, joten varkaat ovat käyttäneet ilmeisesti kiertotietä.

Saalikseen he saivat pienen määrän käteistä ja muun muassa klubin toimiston puhelimet.

Sisään tekijät olivat päässeet rikkomalla ikkunan.

Nevas Golf kertoo Facebook-tilillään, että mitään arvokasta ei viety, mutta kuvan perusteella myös tänne on tunkeuduttu ikkunan kautta.

Samanlaisen kohtalon koki viime viikon perjantain ja lauantain vastaisena yönä Iisalmessa sijaitseva Ylä-Savon Golfseura, jonka tiloista lähti varkaiden mukana ainakin käteistä rahaa.

Golfklubit ovat viime vuosina joutuneet useasti murtojen tai kenttään kohdistuvan sabotaasin kohteeksi. Edellinen piikki ajoittui juhannuksen tienoolle, jolloin kutsumattomia vieraita kävi Vierumäki Golfissa, Kemin Golfissa ja Outokummun Golfseurassa.

Erityisen alttiiksi rikolliselle toiminnalle golfkentät ja -klubit tekevät niiden syrjäinen sijainti. Hälytyksen tultua, poliisipartion tai vartijan saapuminen paikalle voi kestää sen verran pitkään, että tekijät ehtivät poistumaan kohteesta ilman suurempaa kiirettä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje