18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfkesä 2012 Road Trip löysi Vanajanlinnasta viittamiehen

Golfpiste.tv Golfkesä 2012 Road Trip vierailee kymmenen jakson aikana suomalaisissa golfkohteissa. Toisessa jaksossa ollaan Vanajanlinnassa. Katso ohjelma Golfpiste.tv:stä.

Golfpiste.tv Golfkesä 2012 Road Trip kiertää kymmenen suomalaista lomagolfkohdetta ja pistää sekä kentät, burgerit että oheistoiminnat puntariin rennolla otteella. Ensimmäisessä jaksossa oltiin todellisessa urheilun pyhätössä Vierumäellä ja nyt on vuorossa Vanajanlinna. Linna Golf on kiistatta yksi Suomen parhaista kentistä.

Piinapenkissä selvitetään toimitusjohtaja Petri Keskitalon kanssa, kukan on golftoimarien Batman ja kuka Robin.

Australian lahja suomalaiselle golfille on pro Matthew Jones ja hän joutuu todellisen haasteen eteen: miten lyödä pallo bunkkerista lipulle, kun mies ei mahdu samaan hiekkalaatikkoon. Tästä suorituksesta ja vinkeistä voi klubipelaajakin löytää uuden ladun omaan bunkkeripeliinsä.

Road Tripin kakkososa on nähtävissä golfpiste.tv:ssä ja mikäli Vierumäen jakso jäi näkemättä, sekin löytyy sieltä.

Ja laita kommentit Golfpisteen Facebookiin, näkemyksensä kertoneiden kesken arvotaan viikoittain Garmin Approach S3 –golfkello. Jos olet esimerkiksi Batmanin ja Robinin titteleistä eri mieltä, kerro ketkä olisivat parempia vaihtoehtoja viittamiehiksi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje