11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfarit ottivat varaslähdön nälkäpäiväkeräykseen

Katastrofigolfareiden joukko.

Golffarit tempaisivat eilen Hill Side Golfissa pelaamalla tasoituksellista lyöntipeliä Katastrofigolfin merkeissä. Katastrofigolf on hyväntekeväisyystapahtuma, joka kartuttaa nimensä mukaisesti Punaisen Ristin Katastrofirahastoa nälkäpäiväkeräyksen kautta. Tapahtuman suojelijana toimii Suomen Pankin pääjohtaja, SPR:n puheenjohtaja Erkki Liikanen.Katastrofigolfareiden

Jokaisen osallistuvan golfarin lyönneille määriteltiin hinta ja maksullisten lyöntien summasta määräytyi SPR:n Katastrofirahastolle toimitettavan lahjoituksen arvo. Perustellusti voidaan väittää, että tässä tapauksessa jokainen lyönti tekee hyvää, sillä yhdellä eurolla voidaan katastrofirahaston kautta toimittaa 25 litraa tableteilla puhdistettua vettä, viidellä eurolla 20 kg riisiä ja 190 eurolla perheen asunnoksi sopiva 16 m² teltta.

Suomen Punaisen Ristin Katastrofirahasto kykenee vastaamaan avun tarpeeseen nopeasti ja tehokkaasti niin kotimaassa kuin ulkomailla. Katastrofirahaston turvin apua saavat sekä luonnononnettomuuksien että sotien uhrit ympäri maailman. Viimeksi nopeaa apua lähetettiin mm. Pakistanin tulva-alueille sekä maanjäristysalueille Haitiin ja Chileen. Kansainvälisen avun tarve Pakistanissa on juuri nyt suurimmillaan.

Operaatio Nälkäpäivän yleisökeräys toteutetaan 16.-18.9, jolloin kaikilla muillakin on mahdollisuus tukea SPR:n katastrofirahastoa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje