11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf Digestin ja Tigerin tiet eroavat

Tiger Woodsin sopimuksista varsin monet ovat purkautuneet. Viimeisimmät yhteistyöstä luopuneet ovat Gillette sekä Golf Digest © Getty Images

Tiger

Tiger Woods menetti vuoden 2010 aikana useita pitkäaikaisia yhteistyösopimuksiaan.Näiden johdosta miehen tulot laskivat Golf Digestin tekemän tutkimuksen mukaan 48 miljoonaa dollaria. Sopimukset purkautuivat poikkeuksetta yhteistyökumppanin aloitteesta.

Myös Golf Digest ja Tiger Woods ovat päättäneet yhteistyön lopettamisesta ”yhteisellä sopimuksella” vuodenvaihteessa . Woodsin opetusmateriaalit pistettiin Golf Digestissa maailmanlaajuisesti ”hyllylle” heti kohun alettua marraskuussa 2009. Niitä alettiin taas julkaista Woodsin palattua kisakentille. Tiger toimitti lehteen opetusmateriaalia kuukausittain.

”Viimeinen näistä julkaistaan helmikuun numerossamme. Kiitämme Tiger Woodsia siitä työstä jota hän on ansiokkaasti tehnyt lehtemme ja sen lukijioden eteen vuosien ajan”, pelkisti lyhyessä tiedotteessaan Golf Digestin päötoimittaja Jerry Tarde.

Woods ei samassa yhteydessä julkaistussa omassa kommentissaan laittanut pistettä yhteistyölle, vaan käytti termiä ”tauko”.

”Olen nauttinut yhteistyöstäni Golf Digestin ja sen osaavan toimituksen kanssa. Nyt olemme kuitenkin päättäneet, että on aika pitää tauko. Toivotan ystävilleni Golf Digestissa jatkuvaa menestystä”

Vaikka Tiger Woods ei enää olekaan lehden ”Playing Editor”, Golf Digest julkaisee Woodsiin liittyvää opetusmateriaalia. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että näitä on tekemässä mm. Woodsin uusi valmentaja Sean Foley.

Varsin isot odotukset kohdistuvat myös keväällä julkaistavaan artikkeliin jossa analysoidaan Woodsin svingimuutoksia Butch Harmonin, Hank Haneyn ja Sean Foleyn aikana.

Golf Digestin toimituskuntaan kuuluu edelleen varsin suuri osa maailman huippuvalmentajista ja pelaajista,mm. David Leadbetter, Sean Foley, Hank Haney,Butch Harmon, Rick Smith, Jack Nicklaus, Tom Watson, Phil Mickelson, Nick Price, Annika Sörenstam sekä Justin Leonard.

Tiger Woods aloittaa vahvistamattoman tiedon mukaan kauden 2011 tammikuun viimeisellä viikolla San Diegossa. Hän on voittanut Torrey Pinesin kentillä kuudesti tavallisen PGA Tourin kisan, näiden lisäksi myös US Openin kesäkuussa 2008. Tämä on myös hänen toistaiseksi viimeisin major-voittonsa.

Euroopan Tourilla Woods esiintyy Dubaissa 10-13. helmikuuta.

TEEMU TYRY

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje