18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf Balancen uusi myymälä avataan Varistossa

Golf Balancen toimitusjohtaja Vesa Tikkanen on tyytyväinen uusiin väljempiin tiloihin sekä selvästi kasvaneeseen asuste- ja välinetarjontaan.

Golf Balance muutti aiemmin Hämeenkylässä sijainneen myymälänsä toiminnot Varistoon, uusiin avarampiin tiloihin. Liikkeeseen on helppo tulla, sillä yrityksen alla on lämpimät hallitilat jopa parin sadan asiakkaan autolle. Samassa osoitteessa toimii myös polkupyörien erikoisliike Bike Planet sekä kuntosaliyritys Forever.

Toimitusjohtaja Vesa Tikkanen on silminnähden ylpeä uusista hienoista tiloista sekä kaikin puolin parantuneista toimintamahdollisuuksista. Tarkoituksena oli alun perin kasvattaa vaate- ja välinetarjonta aivan uudelle tasolle. Nyt mukana ovat kaikki tärkeimmät golfpelaajien tuntemat asuste- ja välinevalmistajat. Muuton yhteydessä samoihin tiloihin siirtyi myös Tommi Mäkisen vetämä, yrityksille logotuotteita tarjoava yksikkö.

Uudessa toimipisteessä on erinomaiset PGA Pro Ari Koutuaniemen opetus- ja mailasovituspalvelut. Käytettävissä on viisi lyöntipaikkaa, joiden yhteydessä voidaan käyttää Flight Scope -analysaattoria. Etenkin edistyneemmille pelaajille mailojen yksilöllinen sovittaminen on erityisen tärkeää.

Uutta Sports Coach -simulaattoria voi käyttää sekä opettamiseen, mailojen testaamiseen että lyöntien analysointiin. Kuvassa lyö Golf Balancen opettava PGA Pro, Ari Koutuaniemi

Uutta Sports Coach -simulaattoria voi käyttää sekä opettamiseen, mailojen testaamiseen että lyöntien analysointiin. Kuvassa lyö Golf Balancen opettava PGA Pro, Ari Koutuaniemi

Tiloissa on myös uusinta tekniikkaa hyödyntävä Sports Coach -simulaattori. Pelimaisema heijastetaan pelaajan ympärille kolmella videotykillä. Näin peliolosuhteista saadaan mahdollisimman todentuntuiset. Puttaaminen tapahtuu vanhanaikaisista simulaattoreista poiketen eteen heijastettavaan reikään, jonka etäisyys ja kallistus näytetään erikseen. Virtuaalisen range-harjoittelun lisäksi simulaattorissa on melkoinen määrä pelattavia kenttiä. Kotimaisista kentistä mukana on muiden muassa Vanajanlinnassa sijaitseva Linna Golf.

Kahden eri suuntaan kuvaavan suurtaajuuskameran ansiosta Sports Coach -simulaattoria voi käyttää Flight Scopen tapaan myös lyöntianalysaattorina. Kaiken kukkuraksi sekä virtuaalisella rangella että 18 reiän simulaattorikierroksella tehdyt lyöntisuoritteet saa tallennettua video-otoksina omalle muistikortilleen. Näin ne voi ottaa mukaansa, kotona uudelleen katsottaviksi.

Hyviin harjoittelumahdollisuuksiin tuo oman lisänsä viiden lyöntipaikan lähelle sijoitettu puttaus- ja chippausalue, jossa useiden reikien griinin kaltevuus tarjoaa lisää haasteita testaamiseen.

Katso sijainti kartalta

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)