GoGolf selvittää mahdollisuuksia listautua pörssiin - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

GoGolf selvittää mahdollisuuksia listautua pörssiin

GoGolfin tarkoituksena on kerätä listautumisella varoja erilaisten kasvuhankkeiden toteuttamiseen.

GoGolf Oy:n hallitus on käynnistänyt selvitystyön, jonka tavoitteena on selvittää mahdollisuuksia toteuttaa listautumisanti ja listautua Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle vuoden 2022 aikana. Mahdollisen listautumisannin ja listautumisen tavoitteena on tukea voimakkaasti kasvaneen GoGolfin kasvustrategian toteuttamista.

GoGolfin liiketoiminta on jakautunut kahteen liiketoiminta-alueeseen. GoGolf Finland on keskittynyt golfkenttien, harjoitusalueiden ja sisäharjoittelupaikkojen operoimiseen sekä näihin liittyvään konsultointiin ja urakointiin, minkä lisäksi sen liiketoiminta kattaa golfmedian, pelaamiseen ja harjoitteluun liittyvän verkkokaupan, valmennuksen sekä tapahtumatuotannon. Golf Sky puolestaan vastaa golfvälineiden jälleenmyynnistä verkossa sekä kivijalassa.

”Liiketoimintamme on kasvanut viime vuosina voimakkaasti sekä orgaanisesti että yritysostoin, vuodesta 2016 vuoteen 2021 keskimäärin yli 30 prosenttia vuosittain. Tavoitteenamme on jatkaa voimakasta kasvua. Golfmarkkina niin Pohjoismaissa kuin laajemminkin Euroopassa avaa kiinnostavia mahdollisuuksia liiketoimintamme kasvattamiselle ja kansainvälistymiselle tulevina vuosina”, sanoo GoGolfin toimitusjohtaja Jyrki Rehumäki.

”Listautumisannilla kerättävät varat osaltaan mahdollistaisivat erilaisten kasvuhankkeiden toteuttamisen.”

Alustavan tilintarkastamattoman arvion mukaan GoGolf-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli lähes 23 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 140 henkilöä.

Nasdaq OMX First North on OMX:n omistukseen kuuluva, Pohjoimaissa toimiville pienemmille kasvuyrityksille tarkoitettu osakepörssi.

GoGolf tiedottaa mahdollisesta listautumisen ja listautumisannin toteutuksesta selvitystyön valmistuttua. Yhtiön neuvonantajana selvitystyössä toimii Ernst & Young Oy.

Lue seuraavaksi: GoGolf saa uuden toimitusjohtajan – Myös golfkonsernin johtoryhmä uudistettiin

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje