GoGolf saa uuden toimitusjohtajan – Myös golfkonsernin johtoryhmä uudistettiin - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

GoGolf saa uuden toimitusjohtajan – Myös golfkonsernin johtoryhmä uudistettiin

Jyrki Rehumäki siirtyy GoGolfiin Aller Median toimitusjohtajan tehtävistä. Kuva: Jussi Sinisalo.

Uuden toimitusjohtajan tehtävänä on tukea yhtiön kasvustrategiaa ja kansainvälistymistä.

GoGolf Oy:n hallitus on nimittänyt konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi Jyrki Rehumäen. Rehumäki aloittaa yhtiön toimitusjohtajana syyskuun alussa.

Rehumäki on tehnyt pitkän uran mediayhtiöiden ja ICT-sektorin johtotehtävissä. Ennen nimitystään hän toimi GoGolfin hallituksessa. GoGolf-konserni vahvistaa myös yhtiönsä johtoryhmää ja selkeyttää rakennettaan.

”On hienoa saada Jyrkin kaltainen kokenut johtaja luotsaamaan kovassa kasvussa olevaa yhtiötämme seuraavaan vaiheeseen, jossa strategiamme mukaisesti aloitamme kansainvälistymisen”, GoGolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen sanoo.

GoGolfin ruoriin Jyrki Rehumäki siirtyy Aller Media Finland Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Sitä ennen hän on toiminut muun muassa Qentinel Finland Oy:n ja A-lehtiin kuuluvan Dialogi Oy:n toimitusjohtajana.

”Haluan kiittää GoGolf Oy:n toimitusjohtajana ja Suomen-toimintoja luotsannutta Mikael Hästbackaa hyvästä kehitystyöstä ja uusien liiketoiminta-alueiden luomisesta. On upeaa, että voimme jatkaa yhteistyötä ja yhtiön kasvutarinaa hänen kanssaan. Tavoitteenamme on tulevien vuosien aikana laajentua uusille markkinoille”, Rehumäki sanoo.

GoGolf-konsernin muista liiketoimista vastaavat Golf Sky Oy:n toimitusjohtaja Mikko Asonen, kenttäliiketoimintojen johtaja Juha Ruponen sekä liiketoimintajohtajaksi siirtyvä Mikael Hästbacka, jonka vastuualueina ovat media-, golfopetus-, padel- ja tapahtumaliiketoiminnat.

Vuonna 2020 GoGolf Groupin liikevaihto oli yli 16 miljoonaa euroa, ja yhtiössä on töissä yhteensä yli 140 henkilöä. Konserniin kuuluvat media- ja verkkokauppa GoGolf, Golf Sky -välineketju sekä useita golfkenttiä.

Lähde: GoGolfin tiedote

Lue seuraavaksi: Lähes puolet Vuosaari Golfin osakkeista GoGolfille tammikuussa 2022

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje