11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Gamebookille kansainvälistä huomiota

Gamebook-sovellus tuli Android-puhelimiin tänä keväänä.

Kännyköissä toimivalla suomalaisella Gamebook-golfsovelluksella pyyhkii hyvin. Apple valitsi Gamebookin viime perjantaina ohjelmakauppansa App Storen Editors’ Choiceksi. Tämä tarkoittaa sitä, että suositus Gamebookin lataamiseksi komeilee viikon ajan pohjoismaisen App Storen etusivulla. Suomalaisohjelmista aiemmin saman tunnustuksen on saanut vain Rovion Angry Birds -peli. ”Olen todella ylpeä tiimistäni ja tästä valtavasta näkyvyydestä Pohjoismaiden markkinoilla. Tämä on tärkeä osa kansainvälistymistämme. Pääsy viikon ajaksi suositeltujen sovellusten joukkoon on iso asia ja tunnustus osaamisestamme”, Gamebookin toimitusjohtaja ja toinen perustaja Kalle Väinölä sanoo. ”Ystävämme Roviossa ovat meille hyvä esimerkki ja sparraaja. Meitä yhdistää se, että haluamme intohimoisesti tehdä parasta palvelua”, hän viittaa vielä Angry Birdsiin.

Gamebook saa paistatella viikon ajan iPhonen App Storen etusivulla.

Gamebook saa paistatella viikon ajan iPhonen App Storen etusivulla.

”Tämä paraatipaikka on suuri tunnustus Applelta ja kertoo mielestäni siitä, että Gamebook on laadultaan ja ominaisuuksiltaan palvelu, joka sopii Applen brändiin ja arvomaailmaan”, Väinölä päättää.
Isänpäivä toi näkyvyyttä Gamebook-sovellus ja siihen liittyvä golfareiden yhteisöpalvelu Clubhouse maksuttomia ja niillä on käyttäjiä jo 110 maassa. Gamebook toimii iPhonella, iPadilla ja suosituimmilla Android-käyttöjärjestelmän älypuhelimilla. Himoituilla USA:n markkinoilla Gamebook on saanut viime aikoina mukavasti näkyvyyttä, kun eri mediat ovat listanneet suosituksiaan isänpäivälahjoiksi. Isänpäivää vietettiin USA:ssa viime sunnuntaina. Gamebook esiteltiin esimerkiksi NBC-televisiokanavan aamuohjelman Today Show’n nettisivujen isänpäivän lahjasuosituksissa, samoin San Diego’s News Channelin samaa aihetta käsitelleessä videojutussa. Koko kauden kestävä viikkokilpailu Suomalaisgolfareille Gamebook lanseerasi tälle kesällä yhdessä Audi Finlandin kanssa koko suven kestävän Audi 24/7 Golf Challenge -kilpailun. Kilpailu koostuu 16 erillisestä, viikon mittaisesta kisasta ja kestää syyskuun 16. päivään asti. Audi 24/7 Golf Challengeen voivat osallistua kaikki Suomen golfarit missä päin maata tahansa. Kilpailussa ei mitata aina paremmuutta vaan palkinnon voi saada esimerkiksi kierroksesta, jonka aikana tuli paljon seiskoja. Toki myös huippusuorituksista palkitaan, mutta ei joka välttämättä joka viikko. Ideana on, että kullakin viikolla käytössä oleva palkintokategoria paljastetaan vasta sunnuntaina, kun viikkokisa päättyy. Kilpailuun osallistuvan ei välttämättä tarvitse käyttää Gamebook-kännykkäsovellusta vaan tuloksensa voi syöttää myös netin Gamebook Clubhouse -palveluun. Tälläkin tavalla pelituloksensa syöttävä pelaaja on automaattisesti mukana Audi 24/7 Golf Challengessa. Viime vuonna Gamebook ja Audi järjestivät vastaavalla tavalla toteutetun, mutta vain joka lauantai pelatun Audi Super Saturdayn. Se osoittautui huippusuosituksi ja oli yli 26 000 osallistujallaan vuoden ylivoimaisesti suurin golfkilpailu Suomessa. Suomen lisäksi Gamebook on lanseerannut tälle kaudella Audi 24/7 Golf Challengen tapaisia kilpailuja myös USA:han ja muihin Pohjoismaihin. Kermana kakun päällä on kolmiviikkoinen, heinäkuun alussa päättyvä maailmanlaajuinen Global Golf Challenge. Janne Knuuti

Gamebook

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje