27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Gamebookilla avoin lauantaikilpailu

Gamebook ja Audi toivat markkinoille kaikille avoimen, lauantaisin pelattavan kilpailun.

Gamebook

Gamebook ja yhteistyökumppaninsa Audi toivat markkinoille uuden mielenkiintoisen tavan kilpailla kaikilla Suomen kentilllä kesälauantaisin hyvistä palkinnoista-ilmaiseksi.

Audi Super Saturday -kilpailuun osallistuminen edellyttää vain, että kilpailukierros rekisteröidään GameBookilla joko puhelimen tai nettisivujen kautta Suomeen rekisteröidyllä tilillä. Jokaisena lauantaina palkintoja jaetaan kuitenkin vain yhdessä kuuudesta palkintokategoriassta. Historiallista on se, että voittokategoria julkistetaan aina kunkin lauantain jälkeisenä maanantaina.

Hyvien tulosten lisäksi palkintoja voi yhtälailla voittaa myös normaalilla tuloksella tai jopa täysin pieleen menneestä kierroksesta. Ensimmäisessä Audi Super Saturdayssä (4.6.) palkittiin viisi pelaajaa. Voittaja sai Nike SQ Driverin, kakkonen Bushnell Tour2 etäisyysmittarini, kolmas Oakley aurinkolasit, neljäs Nike Method putterin ja viides PeltomäkiGolfin swingi- ja maila- analyysi.

”Ensimmäisen lauantain palkittu sarja oli se, jossa kilpailtiin siitä, kenen tuloskortissa on eniten viitosia. Voittajan tulos oli 11,” kertoo Gambookin toimitusjohtaja Kalle Väinölä.

Seuraava kilpailu pelataan lauantaina 11.6.Lisätietoja osoitteesta www.gamebook.fi.

Gamebook. kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje