30.4.–7.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][5]
KilpailuaSuomalaista

6 kiloa läskiä

Etusivu Foorumit Yleistä 6 kiloa läskiä

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 101)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #188646 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Paljonko teillä on tullut kauden päättymisen jälkeen? Mielestäni 6 kiloa on aika hyvin? Veikkaan, että se johtuu kahdesta asiasta; liikunnan loppumisesta ja suruun syömisestä. Laihikselle.

    #496023 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Sama tulos joulun pyhistä – ei kaikki ole onneksi läskiä on
    sitä moskaa vähän putkissaki. Mutta liikkumaan vaan ja kato mitä syöt.

    #496024 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    7 kiloa on tullut tähän mennessä lokakuusta. Syyskuuhun mennessä häviää yleensä 9-12 kiloa maksimista, joka on huhtikuun alussa. Saa nähdä, pääsenkö ensi keväänä 100-kiloisten sarjaan? Tähän mennessä ennätys on ollut 96.

    #496025 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tällähetkellä olen jo onnellisesti 100kg kerhossa…

    toisaalta pituus tuo mukanaan niistä kiloista osan =) Mutta kyllä tuota elintasovatsaakin on päässyt kertymään hiukkasen sitten kauden loppumisen.. =/

    #496026 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Massa on voimaa ja voima on nopeutta :)) Vanha ’massamiesten’ viisaus…

    #496027 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    tosimies painaa vähintään 90 kiloa, kevyemmät punnitaan neuvolassa.. 😉

    #496028 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Paino on voimaa, ylipaino YLIVOIMAA!

    #496029 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tietämäni mukaan neuvolapunnituksen raja on 100 kg.

    Lisäksi punnitus tapahtuu kirjevaa’alla ;-D

    #496030 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Lihakset tulee ja menee, mutta läski on ikuista.

    Laihialaaspoikana voisin toreta notta: Lihakset ovat katuava voima, läski on ikuusta. Ota samalla ruma akka, kauneus on katoavaasta, mutta rumuus senku lisääntyy.

    Mun rouvani kummiskin on ihana ja kaunis.

    Ai ni, tuas välis oli kuus kilua tulnu lisää viimeesteen kunnon kiarrosten jäläkehen.

    Nytoon alakanu urheelemahan ja lenkkeelemähän, ja jo on nelejä kilua puronnu.

    On noi midiäijät kovia, kun pitää talvellakin urheilla… Terveisiä Turun suunnalta KM-reikäpeliä edelleen muistellen 😉

    Eipä tuota ole tullut kiloakaan lisää, vaikka karkkien ja muun makean kulutus tuplaantunut samoin sohva menee kohta vaihtoon – tulee kuoppa ainaisesta makoilusta. OI siis ala jo KAUSI.

    Maanantaina alkaa jokavuotinen kuuri. Tällä kertaa täytyy pudottaa n. 9 kiloa, jotka pitäisi olla pois toukokuun loppuun mennessä (0,5 kg / vko). Toissa keväänä meni n. 13 kiloa ja viime vuonna n. 6.

    En osaa sanoo paljonko on tullut, varmaan tuo 6 kiloo vähintään. Harmillista sillä kesällä putosi 10 kiloo, ihan vaan löntystelemällä kentällä.

    Eilen kello 8 aamulla alkoi T-Tammikuu. Saas nähdä paljonko vaikuttaa painoon kun päivittäinen koffipullo puuttuu kuun aikana…

    Nimetön

    Minä olen parin vuoden punttisali-aherruksella onnistunut saamaan tuon 6 kiloa lisää painooni. Vielä sietäisi toisen mokoman niin olisi pituuteen nähden balanssissa. Eli huolensa kullakin.

    Kai Antti testasit viimeisen joulukalenteriluukun linkin? Kauanko selviät tipattomana ;-)?

    Alla testi uusintana.

    Lue lisää: Tipaton tammikuu.

    En päässyt pelissä loppuun asti eli haastetta riittää;)

    Paljon on painoa tullut lisää. Tarkoitus on saada 6 kiloa pois ennen Suomen kauden alkua eli minulle toukokuun alkuun mennessä. Paino nyt 84 ja toukokuun alussa on tarkoitus olla alle 78 kg.

    Löytyisikö täältä kiriapua pienen kisan muodossa. Tavoite näkyviin ja katsotaan sitten toukokuussa, kuka on päässyt ihanne golf-painoonsa. Palkintona kunniaa ja hyvä mieli itselle.

    Nimetön

    Näin se on. Nyt alkaa kunnon kohotus, jotta ensi kesänä ollaan hyvässä vireessä. Golf sujuu varmasti myös paremmin kun kroppa on kuosissa ja peruskunto hyvä!

    Itse olen elänyt viikon ilman hiilihydraattia; 2 kiloa kadonnut.

    Menen munakkaan tekoon..

    Hipruhaa – pääsin helmikuulle tippakoulussa ja saan taas ruupata.

    Heti on skarpimpi ku 1-6.1.04 jäi Pustan parikapoijjaan sauna-Törleykin pois.

    KorvaanTörleyn muuten tammikuussa Pirkan 1,5 l !!!! päärynsiiderillä- kevyellä vain 1 e 20 c. — 1,5 l ( – + plussa booonus !! ) !!!! tosi hyvää janojuomaa – Lidlin vastaava ,99 c on esanssia.

    Kuusankoskella on 100kg SM-kisat vuosittain olen ollut 5 v. sitten ja vannoin , etten tule enää kisaan – mutta oleb vielä 106
    kg / 183 cm etustuskelepoone. Jos tänä vuonna pääsen menen kisaan – mutta jumalan tähren vihoviimmosen kerrran tai syököön mun Vaasan pikitie ja vedettäköön Kainuun Pentin lipilakko korville munaskuita myöre — perrskuta !’!!

    Sinne Kuusankoskelle voi kevyempikin kuin satakiloone osallistua, kunvetää alle satakiloa olevan määrän kiloja esim. sukeltajan lyijyvyöllä uumilleen – jot on 100 kiloa mittarissa
    esipunninnassa. Sinne vaan joukolla.

    Virtuaali-Tammikuuta ei lasketa;)

    Minulla on sama tavoite 78 kiloa, joten haaste otettu vastaan. Sain kuitenkin hyvällä loppukirillä nykäistyä lähdöt täksi aamuksi 87,6 kiloon, joten minun on pakko ottaa myös toukokuu mukaan.

    Nimetön

    Nomutta! Minähän opin täällä kaikkea ihmeellistä. Jospa jätänkin nämä tieteellisesti melkein pätevät seksitutkimukset ja siirryn nyt, hyväksyttävyyden rajan ollessa kaikkein lähempänä koskaan, mäkisuksen ehdottamaan saturaisten kisaan. Kuusaallahan on ihan ok kenttä, joten jos laitan kaks pulloa sitä siideriä povitaskuihin ja putteri viellä varmuusvälineeksi kouraan, niin enköhän punnituksessa pääse joukkoon muut kuin kirjevaa’alla punnittavat.

    Toinen vaihtoehto on pudottaa ns. ottelupainoon, sarja alle 86 kiloa. Siihen on valitettavasti enemmän kuin tuo 6 kg, joten kun nyt otan haasteen vastaan, nokitan 4 kg. Kiitän kuitenkin teitä kaikkia asiallisesta kannustuksesta läskinpoistohankkeessani. Tähän mennessä tänä vuonna joka päivä on tullut liikuttua hikeen saakka, saas nähdä, miten monta päivää tällainen putki voi kestää. Onko kellään näin vanhalla (about 50) kokemuksia? Milloin alkaa vammoja tulla enemmän kuin tuloksia? Missä vaiheessa hierojalle? Voiko hierojaksi edes ajatella miestä? Paljonko läskiä kuluu seksissä? No perskutarallaa, taas tämä menee vanhaan vipuun…

    Olit saanut niin hyvän loppukirin, että ilman muuta sinun kannattaa tähdätä toukokuun loppuun.

    Oma laihdutus on alkanut siinä määrin hyvin, että viidessä päivässä ei vielä ole paino noussut. Yleensä laihdutuksen alussa ruoka on niin paljon mielessä, että paino ensin nousee kilon puolitoista ennenkuin lähtee oikeaan suuntaan.

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 101)
Vastaa aiheeseen: 6 kiloa läskiä

Etusivu Foorumit Yleistä 6 kiloa läskiä