[10][12]

[10][12]
Nordic League

Oliver Lindell kakkoseksi Nordic Liigassa

Porvoolainen saavutti jo kauden kolmannen top 5 -sijoituksensa Pohjoismaiden kiertueella.

Suomen golfin suurimpiin tulevaisuuden toivoihin kuuluva Oliver Lindell (+2) kunnostautui Nordic Liigan varsinaisen pelikauden ensimmäisessä turnauksessa. Hän sijoittui Saksassa pelatussa Grundfos Mastersissa toiseksi, häviten voiton vieneelle kaimalleen Oliver Suhrille yhdellä lyönnillä.

Lindell löi perjantaina avauspäivän tapaan tuloksen 74. Finaalikierros sisälsi yhden eaglen lisäksi kaksi birdieä, yhden bogin ja kaksi tuplabogia.

”Kierros lähti tosi hyvin käyntiin, mutta keskivaiheilla oli sitten aika paljon ongelmia. Loppua kohden laitettiin kaikki sisään mitä piti, ja tyytyväisiä ollaan”, Lindell sanoi.

”Hyvää stediä peliä koko kisan ajan, isot virheet pois, niin voittokin tulee irtoamaan.”

Lindellin vuosi on käynnistynyt mainiosti, sillä hän sijoittui Nordic Liigan talvisarjassa Espanjassa kaksi kertaa viidenneksi.

Grundfos Mastersin voittaja Suhr esitti varsin ilmiömäisen nousun, sillä hän ylsi torstaina vaivoin cut-rajan paremmalle puolelle. Tanskalainen iski päätöspäivänä koko kisan kovimman kierrostuloksen, 65 lyöntiä, ja kuittasi koko potin.

Ruotsin Alexander Wennstam ja Tanskan Nikolaj Nissen (+3) jakoivat kolmannen sijan.

Muista suomalaisista Niklas Dahlgren, Miro Veijalainen ja Kristian Kulokorpi (+10) sijoittuivat 30:n joukkoon. Jonne Asikainen (+11) oli 38:s ja Mikael Salminen (+18) 51:s.

Nordic Liiga jatkuu tulevalla viikolla Tanskan Toftlundissa.

”Seuraavaan kisaan ensi viikon keskiviikkona. Pyritään ottamaan se, mitä ei vielä nyt saatu”, Lindell totesi.