11.–18.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][10]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Srixonin uuden Z-sarjan draiveri ja raudat pursuavat teknologiaa

hot-list-banner

Srixonin uusi Z-sarja hyödyntää alan uusimpia innovaatioita. Kiinnostavia ovat niin uusi draiveri kuin uusitut rautasarjat Z585 ja Z785.

Srixon toi syyskuussa markkinoille täysin uudistetun draiverimallin, Z 785:n. Uutusmalli on yhtiön edistyksellisin ja pursuaa teknologiaa.

Eräs tärkeimmistä teknisistä ratkaisuista on hiilikuidusta valmistettu lavan yläpinta. Kevyt ratkaisu mahdollistaa painon jakamisen lavan kehälle siten, että maila on entistä anteeksiantavampi. Lavan kokonaispaino on vain 199 grammaa.

Osumapinta on valmistettu titaanista. Osumapinta ohenee lavan ulkoreunoja kohti, jotta pallon lähtönopeus pysyisi mahdollisimman hyvänä huonommissakin osumissa. Kestävä ja joustava titaani lisää lavan jousiefektiä ja tuottaa paremman lähtönopeuden pallolle. Samalla se lisää anteeksiantavuutta entisestään. Maila tuottaa poraavaan lentoradan ja vähän alakierrettä.

”Tämä draiveri on nopea. Tämä draiveri on pitkä ja entistä parempi. Pallo lähtee todella lujaa ja suoraan. Lisäksi maila on hyvin anteeksiantava, koska sweet spot on niin laaja”, sanoo Srixonin välineisiin luottava Keegan Bradley.

Mailan säädettävyys on huippuluokkaa. Hoselista, eli varren ja lavan liitoskohdasta, tapahtuvien nosto- ja lie-kulman säätöjen lisäksi lavan painopistettä on mahdollista säätää lavan pohjassa sijaitsevan säätöruuvin avulla.

Saatavilla on 9,5 ja 10,5-asteinen versio. Molempien tilavuus on 460 kuutiosenttimetriä. Varreksi on valittu Miyazaki Moahana Toray Nanoalley. Mailan suositushinta on 399,99 euroa.

Sarjan täydentävät samaa teknologiaa hyödyntävät väyläpuut ja hybridit. Väyläpuiden suositushinta on 229,00 euroa ja hybridien 199,99 euroa.

Mielenkiintoisia rautamalleja

Samanaikaisesti draiveriuutuutensa kanssa Srixon tuo markkinoille uudet rautasarjat Z585:n ja Z785:n.

Z585 on malleista pitkälyöntisempi ja anteeksiantavampi. Z785 sopii paremmin edistyneemmille pelaajille, jotka haluavat muokata pallon lentokaarta. Mallit on kuitenkin suunniteltu siten, että niiden yhdisteleminen samaan settiin sujuu luontevasti.

Z585-mallin lavan ontelorakenne lisää pallon lähtönopeutta.

Merkittävin ero on lavan rakenteessa. Z785 on taottu yhdestä kappaleesta. 1020-hiiliteräksinen lapa on äärimmäisen tunnokas. Sweet spotin taakse on sijoitettu paljon massaa, jotta lapa mahdollistaa pallon lentoradan muokkaamisen tehokkaasti.

Z585:ssä lavan kehä on taottu, ja osumapinta on valmistettu joustavammasta materiaalista pallon lähtönopeuden kasvattamiseksi. Osumapinnan takana on onkalo, joka vähentää pituushukkaa huonoissa osumissa ja lisää anteeksiantavuutta. Myös lavan pohja on hieman leveämpi kuin sisarmallissaan.

Molempien mallien suositushinta on sama. Teräsvarrella setti (5–PW) on suositushinnaltaan 899,99 euroa. Grafiittivartisena hinta on 999,99 euroa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje