23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Ping lanseerasi Glide 2.0 -wedge-malliston

Uutuusmailoissa on loft-spesifioidut urat ja kontrollia edistävä kosteutta hylkivä viimeistely.

Ping Golf on tuonut markkinoille uuden wedge-sarjan, joka korvaa yhtiön mallistossa aiemman Glide-tuoteperheen. Mailan toinen sukupolvi on saanut nimekseen Glide 2.0.

Suurin huomio kiinnittyy lavan tarkkuusjyrsittyihin uriin, jotka Pingin mukaan toimivat paremmin kuin neliskanttiset lapaurat. Urien muoto ja rakenne vaihtelee enemmän täysissä lyönneissä käytettyjen matalakulmaisten mailojen ja viheriön ympäristössä tyypillisimmin käytettyjen korkeakulmaisten mailojen välillä.

54–56-asteisten mailojen urissa on matalampi ”sivuseinä”, terävämpi reunasäde ja kaksi uraa enemmän verrattuna 50- ja 52-asteisiin versioihin.

431 ruostumattomasta teräksestä valmistetut lavat on viimeistelty kosteutta hylkivällä kromilla, mikä yhtiön mukaan antaa pelaajalle yhtenäisen tunteen Pingin i200- ja iBlade-rautojen käyttäjille. Kun lavan ja pallon väliin jää osumassa vähemmän vettä, pallon spinnikontrolli paranee kosteassa säässä myös karheikossa.

Pingin uutta Glide 2.0 -wedgeä on saatavana neljällä erilaisella pohjaleveydellä ja grindauksella:

TS, ohut pohja, matalan bouncen vaihtoehto isommissa nostokulmissa.
SS, standardi pohja, keskisuuri bounce jokaisella nostokulmalla.
WS, leveä pohja, korkean bouncen vaihtoehto isommissa nostokulmissa.
ES, ”Eye Sole”, malliston levein pohja, kahdeksan asteinen bounce nostokulmissa 54–60.

ES-wedgen leveä pohja ja omaleimainen muotoilu on erityisen hyödyllinen bunkkerissa auttaen mailaa liukumaan hiekassa kaivautumisen sijasta.

Uusi Glide 2.0 -wedge bongattiin ensimmäisen kerran marraskuussa PGA Tourilla, kun muutamat merkin sopimuspelaajat ottivat mailaa käyttöönsä Las Vegasin turnauksessa.

Ping Glide 2.0 -mailojen hyllyversiot on kiinnitetty yhtiön uuteen 18 grammaa painavaan AWT 2.0 Wedge -varteen. Suositushinta teräsvarrelle on 159 euroa, grafiittivartinen maila on kymmenen euroa kalliimpi.

Wedget tulevat myyntiin merkin jälleenmyyjille helmikuun alussa, mutta custom fit -tilauksia on mahdollista tehdä jo nyt.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje