Heinin Golfkoulu – Vapauta kädet draivissa läheltä vartaloa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Heinin golfkoulu - Opetusvideot

Heinin Golfkoulu – Vapauta kädet draivissa läheltä vartaloa

Draiverilla olisi hyvä osua palloon ylöspäin suuntautuvalla mailan liikeradalla. Heini näyttää videolla, miten liikettä kannattaa harjoitella.

Saat draiverin parhaat ominaisuudet esille, kun mailan liikerata on osuma-alueella hieman ylöspäin nouseva. Mailan on tällöin liikuttava suoraan (sisältä-ulos-sisälle) tai hieman oikealle sisältä-ulos).

Yksi tyypillisimmistä virheistä draiverilla lyötäessä on mailan liike vasemmalle eli ulkoa-sisään tuleva liike. Se johtaa herkästi slaissiin ja vie lyönnistä pituutta.

Tällä harjoitteella saat mailan liikkumaan suorempaan osuma-alueella.

Luo mielikuva liikkeestä, jossa ajatuksena on svingata kädet läheltä oikeaa reittä (oikealta puolelta lyövällä pelaajalla). Ulkoa sisään suuntautuva liike johtuu usein siitä, kun kädet liikkuvat kaukana vartalosta. Pyri tuntemaan, että oikea käsivarsi ojentuu oikean reiden lähelle, jolloin maila liikkuu läheltä vartaloa ja suuntautuu osuma-alueella jopa hieman oikealle kohteesta.

Tee liikettä aluksi hidastetusti, jotta opit kehon uudet liikeradat, jonka oikean käden ojentaminen vaatii. Kun kädet liikkuvat läheltä oikeaa reittä, hartioiden kierron pitäisi muuttua niin, että oikea olkapää liikkuu hieman alakautta läpimenossa.  Voit tuntea pienen sivutaivutuksen tunteen oikeassa kyljessä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje