14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
Opetus

Suomalainen Birdietime tähyää maailmalle – Paul Casey mukaan rahoittajaksi

Birdietime tähtää maailmanluokan video-opetusalustaksi. Golfin huippunimiin kuuluva Paul Casey tarjoaa alustan kautta opetustunteja ja on myös sijoittanut yritykseen varojaan.

Golfpalvelu Birdietime on monimuotoista golfopetusta tarjoava videoalusta, jonka taustalla on samanniminen suomalainen teknologiayhtiö. Palvelu mahdollistaa käyttäjilleen pääsyn huippuvalmennuksen piiriin omata pelitasosta riippumatta.

Birdietime on digitaalinen palvelukokonaisuus, joka tarjoaa opetussisältöjä maailman parhailta valmentajilta ja huippuluokan ammattilaispelaajilta, joiden opetukseen golfareilla ei muuten olisi mahdollisuutta päästä. Birdietimen tavoitteena on olla maailman johtava golfopetuksen ja inspiraation lähde vuonna 2023.

Pelaajat maksavat yhdestä sisältökokonaisuudesta kertamaksun tai ostavat vuosijäsenyyden, jolla saa pääsyn kaikkiin palvelun sisältöihin ja jäsenetuihin. Yksittäinen sisältökokonaisuus maksaa tällä hetkellä 39 puntaa ja vuosijäsenyys 99 puntaa. Hinnoittelua tullaan testaamaan ja optimoimaan asiakaskysynnän mukaan seuraavien kuukausien aikana.

Birdietimen palvelussa erityistä on todellisten huippuvalmentajien ja -pelaajien korkea määrä. Alustan valmentajien suojatit ovat saavuttaneet 303 PGA-turnausvoittoa Amerikassa ja Euroopassa, 13 Major-voittoa ja 53 Ryder Cup -esiintymistä. Maailmanlistan sijalla 11. oleva Paul Casey on paitsi palvelun uusi video-opettaja myös yhtiön uusi osakas.

Birdietimella on juuri avautunut rahoituskierros johtavassa suomalaisessa joukkorahoituspalvelu Around.fissa. Casey sijoitti Birdietimeen juuri tämän rahoituskierroksen ensi hetkinä.

”Palvelua suunnitellessamme tähtäsimme maailmanluokkaan sekä teknisellä että sisällöllisellä puolella. Näin ollen oli vain luonnollista, että coachimme ovat golfin huipulta. Heitä kaikkia puhutteli sekä platformimme toimivuus että tuotantojemme korkea laatu. Nyt olemme valmiina ottamaan paikkamme tämän bisnesalueen kärkikahinoissa”, Birdietimen toimitusjohtaja Mikael Back sanoo.

Paul Caseyn lisäksi palvelun muita valmentajia ovat muun muassa maailman parhaimmaksi puttivalmentajaksi tituleerattu Phil Kenyon, Hugh Marr, Robert Rock, Rob Goldup ja fysiologiaan keskittyvä tohtorismies Mark Bull.

”Birdietimen palvelu on täysin ainutlaatuinen erityisesti tuotantojen laadun takia. Birdietime on ylivoimaisesti helpoin ja edullisin tapa minkä tahansa tasoiselle golfpelaajalle päästä osaksi todellista huippuvalmennusta. Tämä tulee ilahduttamaan golfmaailmassa kaikkia – paitsi ehkä pallovalmistajia, koska nyt palloja häviää vähemmän”, heittää Paul Casey.

Kansainvälinen kasvu ja huomio on ollut ollut yrityksen tavoitteena alusta asti. Jo vuosi sitten Birdietime solmi yhteistyösopimuksen kansainvälisen PGA-järjestön kanssa.

”Paul Caseyn saapuminen talliin oli holari, se on selvää. Uskomme, että saamme golfarien päät kääntymään suuntaamme ja tiedämme, miten valmiita tasoitustaan alaspäin haluavat ihmiset ovat investoimaan kehittymiseensä. Anti antaa meille mahdollisuuden kiihdyttää hyvin alkanutta matkaa – tämä tarina on valmiina löytämään viheriönsä”, Birdietimen hallituksen puheenjohtaja Tuuli Haahtela toteaa.

Lähde: Birdietimen tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje