11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Matkailu

Reittitarjonta Skotlantiin laajenee

Tätäkin kauneutta on mahdollista päästä ihastelemaan pian vaikka Blue1:n myötävaikutuksella, jos jaksaa ajella Edinburghista pohjoiseen vievää tietä muutaman tunnin.

Skotlannin golfmatkailu on tullut vuosi vuodelta suomalaisia lähemmäs. Tämä, jos mikä on ollut omiaan pitämään lentoyhtiöt viime aikoina valppaina. Taannoin Finnair ylläpiti suoraa reittiyhteyttä Helsingistä Edinburghiin periodiluonteisesti, mutta reitti haihtui yhtiön valikoimasta suhteellisen nopeasti pois.

Kun Ryanair on saanut Tampereelta kaksi kertaa viikossa lähtevän vuoron hyville kantimille, on myös Euroopan suurimpiin halpalentoyhtiöihin kuuluva Norwegian seurannut perässä. Norjalaisyhtiön reitti ei ole kuitenkaan suora, vaan välilasku tehdään tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin Tukholmassa Arlandan kentällä.

Oman vastineensa St Andrews’iin, Trooniin ja monille muille upeille kentille halajaville on tuomassa seuraavaksi Blue1, joka aloittaa 29. huhtikuuta suorat lennot Helsinki-Vantaalta Edinburghiin. Tämä reitti lennetään maanantaisin ja perjantaisin aina 28. lokakuuta saakka, joka näin ollen kattaa sopivasti sikäläisen prime time -golfmatkailukauden.

Ympärivuotisesti Edinburghin lentoa tarjoavat Suomesta Ryanair ja Norwegian. Lisäksi ainakin KLM:n yhteyksillä pääsee Helsingistä melko vaivatta kaikkiin Skotlannin suurimpiin kaupunkeihin pitkin vuotta.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje