18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Matkailu

Loistouutinen golfareille – Tampereelta pääsee pian suorilla lennoilla odotettuihin kohteisiin

Air Baltic lentää keväästä alkaen Nizzaan ja Milanoon kahdesti viikossa. Kuva: Getty Images

Air Baltic käynnistää Nizzan ja Milanon lennot Tampere-Pirkkalan lentoasemalla toukokuussa.

Tampereen suorien lentoreittien tarjonta kohenee keväällä, kun latvialainen lentoyhtiö Air Baltic aloittaa toukokuussa lennot Nizzan ja Milanon tunnettuihin lomakohteisiin.

Uudet reitit avaavat myös golfmatkailijoille mahdollisuuden tavoittaa entistä helpommin seudun kattavan kenttätarjonnan. Sekä Nizzassa että Milanossa tai niiden seuduilla on yhteensä parikymmentä golfkenttää.

Kumpaankin kohteeseen pääsee keväästä lähtien kahdesti viikossa. Lentoyhtiö ilmoittaa Nizzan lentojen yhdensuunnan hinnaksi 99–349 euroa, Milanon vastaava hintahaitari on 79–299 euroa. Lennot sekä Nizzaan että Milanoon taittuvat Pirkkalasta reilussa 3,5 tunnissa Airbus A220−300 -koneilla.

Air Balticilla on Tampereelta entuudestaan suoria lentoja Amsterdamiin, Kööpenhaminaan, Müncheniin, Malagaan, Riikaan ja Rodokselle. Lisäksi Ryanair lentää kentältä Lontooseen.

Suomalaisten matkustajien kysyntä Tampereella on Air Baltcin mukaan vastannut yhtiön odotuksia. Se mahdollisesti tietää jatkossa Pirkkalasta lisää suoria yhteyksiä muihinkin mielenkiintoisiin golfkohteisiin.

”Saatamme ajan mittaan avata lisää uusia reittejä erilaisiin kohteisiin”, Air Balticin toimitusjohtaja Martin Gauss kertoi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje