11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Matkailu

Golfpisteen Espanjan matkaopas helpottaa löytämään maan huippukohteet monien helmien joukosta

Valderramassa pelitaidot pääsevät toden teolla testiin.

Espanja on suomalaisten ikisuosikki ulkomaiden matkakohteena. Golfarille maasta löytyy hurjasti valinnanvaraa. Golfpisteen Espanjan matkaoppaasta löytyy kattavasti tietoa kentistä, resorteista ja eri alueista.

Suomalaisgolfarit matkaavat tutkitusti eniten Espanjaan. Lämpö ja aurinko ovat houkuttelevia tekijöitä, ja Suomesta on hyvät lentoyhteydet eri puolille Espanjaa, joten matkustamisen helppous painaa myös vaakakupissa. Hyviä syitä on paljon muitakin. Golfpisteen Espanjan matkaoppaaseen on koottu golfreissua suunnitteleville tietoa, tärppejä ja listauksia muun muassa parhaista kentistä.

Camiral Golf & Wellness Resort (entinen PGA Catalynua) ja Valderrama ovat Espanjan ja samalla koko Euroopan tunnetuimpia huippukenttiä. Espanjan erinomaiset kentät eivät tietysti jää näihin kahteen ja matkaoppaassa on nostettu esiin muutamia samantasoisia kohteita.

Espanjassa on noin 400 golfkenttää. Näiden kaikkien esitteleminen ei ole relevanttia, vaan olennaisempaa on tuoda kertoa eri kohteista eri puolilla Espanjaa ja herättää niiden myötä ajatuksia siitä, mihin päin matkalle kannattaisi lähteä.

Suomesta pääsee suorilla lennoilla kahdeksaan eri golfkohteeseen Espanjassa. Espanjalaiseen golfiin ja kulttuuriin ihastuneille on siten tarjolla mutkattomia vaihtoehtoja useampaan golfreissuun.

Camiral Golf & Wellness Resortin Stadium-kenttä on yksi Katalonian vetonauloista.

Matkaoppaassa on toistaiseksi esitelty tarkemmin kahden eri maakunnan, Murcian ja Katalonian, golfkenttiä sekä muita mahdollisuuksia aktiiviseen ja myös totaalisen rentouttavaan lomaan. Tulevan talven aikana julkaistaan muihinkin maakuntiin erikoistuneita artikkeleja.

Matkaopas täydentyy muutenkin seuraavien viikkojen aikana mielenkiintoisilla artikkeleilla esimerkiksi espanjalaisesta gastronomiasta. Ruoka ja viini ovat hyvin vahva osa koko espanjalaista kulttuuria. Golfareilla on tilaisuus tutustua gastronomiaan monien klubien eksklusiivisten ravintoloiden myötä. Moni golfkenttä sijaitsee myös lähellä viinitiloja, joiden tarjoamana on mahdollista avartaa makuelämyksiään autenttisten espanjalaisen viinien saattelemana.

Entäpä millainen henkilö oli Pablo Picasso ja miten hänen taiteensa voi yhdistää golflomaan? Matkaopas kertoo vastauksen tähän kysymykseen sekä siihen, missä kaupungeissa Picasso vaikutti ja mitkä museot ovat ehdottomia vierailukohteita taitelijan tuotantoon tutustuessa.

Ota siis hetki rennosti ja lähde viihtymään espanjalaista golfia käsittelevän matkaoppaan parissa. Matkaopas on tehty yhteistyössä Espanjan matkailutoimiston kanssa.

Lue lisää: Espanjan matkaopas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje