Golfpiste panostaa matkailuun – alan arvostettu mestari, Markku ”Luigi” Nord, liittyy tiimiin - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Matkailu

Golfpiste panostaa matkailuun – alan arvostettu mestari, Markku ”Luigi” Nord, liittyy tiimiin

Markku "Luigi" Nord palkittiin marraskuussa erinomaisesta palvelustaan.

Matkailualan huippuammattilainen näkee vaikeiden aikojen yli ja uskoo golfmatkailun tulevaisuuteen.

Golfpiste on kutsunut golfmatkailualan pioneerin Markku ”Luigi” Nordin vahvistamaan tiimiään. Nord kehittää matkailuun panostavan Golfpisteen palveluja ja tekee Golfpisteelle myös matkailuaiheisia sisältöjä. Lisäksi hän ottaa päävastuun media- ja kumppanimyynnistä ulkomaisille matkailualan toimijoille.

”Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa ”Luigin” tervetulleeksi Golfpisteen tiimiin. Hänellä on vankka kokemus golfmatkailualalta ja valtava verkosto. Haluamme palvella suomalaisia golfmatkailijoita ja alan toimijoita jatkossa entistä paremmin ja samalla edistää golfmatkailua myös yleisemmin. Siihen tehtävään Luigi sopii täydellisesti”, sanoo Golfpisteen liiketoimintajohtaja Sami Markkanen.

Keväällä 2020 maailman polvilleen painanut koronapandemia on laittanut myös golfmatkailun koville, eikä paluu pandemiaa edeltäneen ajan matkailuvirtoihin ole vielä näköpiirissä. Golfpisteessä kuitenkin uskotaan golfmatkailun tulevaisuuteen, ja lupaavia merkkejä on jo ilmassa.

”Syksyn aikana alalla on ollut kova vauhti päällä. Golfmatkailussa ei ole koskaan ollut yhtä kovaa myyntiä kuin syksyn parhaina viikkoina. Golfmatkojen kysynnässä on isoja patoutumia”, Markku Nord kertoo.

”Golfmatkailu on ollut nosteessa aina 1980-luvun puolivälistä alkaen, siitä lähtien, kun ensimmäiset varsinaiset golfpakettimatkaajat nousivat Finnairin charter-koneisiin.”

Nyt matkailualalla seurataan uutisia koronaviruksen omikron-muunnoksen käyttäytymisestä, mikä vaikuttaa matkojen lähitulevaisuuden kysyntään. Myös Nord seuraa tilannetta tarkkaan ja pitää myös Golfpisteen lukijat ajan tasalla matkailualan nopeasti muuttuvista tilanteista.

Pelkän koronakurimuksen otteessa ei kuitenkaan Golfpisteen matkailusisällöissä pyöritä, vaan luvassa on aiempaa enemmän matkailuaiheisia artikkeleita ja Nordin oman Via Luigi -blogin kiehtovia matkatarinoita Luigin ehtymättömästä tarinavarastosta.

Markku Nord on innoissaan yhteistyöstä Golfpisteen kanssa.

”Golfpiste on Suomen golftoimialan pioneereja. Tuntuu hienolta, että voimme nyt yhdistää vuosikymmenien mittaiset kokemuksemme toimialalta. Tämän yhteistyön hedelmiä odotan suurella innolla”, yli 30 vuotta golfmatkailun parissa vaikuttanut Nord sanoo.

Golfpiste on sekä Suomen johtava golfmedia että suurin harrastajien golfkiertueiden järjestäjä. Nordin kädenjälki näkyy jatkossa myös Golfpisteen kiertueilla, jotka ovat perinteisesti huipentuneet ulkomaiden upeissa golfkohteissa pelattuihin finaaleihin. Golfpisteen kiertueet tunnetaan laajasti erinomaisista järjestelyistään, ja kun Nord tuo vielä omat mausteensa mukaan, kiertueiden järjestelyt paranevat jatkossa entisestään.

Markku Nord on golfmatkailualalla, ja golftoimialalla ylipäänsä, erittäin arvostettu osaaja, joka tunnetaan erityisesti erinomaisesta palvelustaan. Nordin palvelualttius huomioitiin myös marraskuussa pidetyssä kansainvälisen golfmatkanjärjestäjien organisaation, IAGTO:n, palkitsemistilaisuudessa. Nordin Via Nord -yritys sai toimialalla arvostetun IAGTO Awards -palkinnon kategoriassa Outstanding Service 2021 (suomeksi: erinomainen palvelu).

Poikkeuksellisen ajanjakson mukanaan tuomista haasteista huolimatta Nord uskoo vahvasti golfmatkailun tulevaisuuteen.

”Golfmatkailu ja matkailu yleensä on kuluttajien kestotrendi. Golfmatkailu on ollut nosteessa aina 1980-luvun puolivälistä alkaen, siitä lähtien, kun ensimmäiset varsinaiset golfpakettimatkaajat nousivat Finnairin charter-koneisiin. Sen suhteen mikään ei ole muuttunut. Golfmatkailu kiehtoo edelleen golfareita.”

Lue seuraavaksi: Golfmatka voi olla paljon muutakin kuin golfia

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje