Golf Plaisir aloittaa toiminnan Suomessa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Matkailu

Golf Plaisir aloittaa toiminnan Suomessa

Golf Plaisir on Pohjoismaiden johtava ja suurin golfmatkojen järjestäjä. Se aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 1992. Norjassa toiminta aloitettiin vuonna 2010, ja vuonna 2011 Golf Plaisir osti tanskalaisen Krone Golf Toursin. Vuonna 2014 Golf Plaisir yhdistyi pääasiassa pro-matkoja järjestävän Golf Store Travelin kanssa.

Golf Plaisir keskittyy aluksi niihin golfmatkakohteisiin, jotka kuuluvat Apollomatkojen tarjontaan.

”Talven tarjonnastamme tulee erinomainen, sillä meillä on vankka jalansija Kanariansaarilla, jonne meillä on hyvät lentoyhteydet. Siellä meillä on myös valmiit yhteistyösuhteet hotellien ja golfkenttien kanssa. Suosituimmat kohteet, kuten Gran Canarian Meloneras ja Teneriffan Buenavista, kuuluvat luonnollisesti valikoimaan”, kertoo Golf Plaisirin markkinointipäällikkö Johan Kullenberg.

”Laajennamme tarjontaamme vähitellen. Kevät- ja syyskauden aikana matkoja tullaan järjestämään Espanjaan, Portugaliin, Italiaan, Turkkiin ja moniin yllätyskohteisiin”, hän jatkaa.

”Me Apollomatkoilla olemme erittäin iloisia Golf Plaisirin laajenemisesta Suomen markkinoille. Olemme saaneet erinomaista palautetta asiakkailtamme, jotka ovat osallistuneet yhdessä Golf Plaisirin kanssa järjestämillemme golfmatkoille. 94 prosenttia heistä olisi valmis suosittelemaan matkaa muille”, kertoo Apollomatkojen maajohtaja Eva Torra.

Vuonna 1992 perustetun Golf Plaisirin konseptiin ovat aina kuuluneet huolella valikoidut
golfmatkakohteet, kiinteät lähtöpäivät ja pääasiassa viikon matkat. Lisäksi konseptiin kuuluvat oman golfisännän ja pron palvelut paikan päällä, golfkenttien läheisyydessä sijaitsevat hotellit sekä matkan hintaan sisältyvät koko päivän greenfee-maksut.

Golf Plaisir näkee suurta potentiaalia Suomen golfmatkailumarkkinoilla. Vannoutuneet golfin harrastajat joutuvat ilmaston vuoksi matkustamaan ulkomaille pelaamaan suuren osan vuodesta. Golfin harrastajia on Suomessa toki vähemmän kuin Ruotsissa, mutta Tanskan ja Norjan kanssa markkina on jotakuinkin samankokoinen.

”Uskomme, että matkakonseptimme, kohdetarjontamme sekä markkinointi- ja myyntitapamme voivat tuoda jotain uutta Suomen golfmatkailumarkkinoille. Laajuutemme ansiosta kykenemme tarjoamaan parasta laatua edullisimpaan hintaan. Meillä on alalta yli 20 vuoden kokemus, joten tiedämme, ettei jalansijan saavuttaminen uusilla markkinoilla onnistu hetkessä. Aiomme kuitenkin jatkaa golfmatkojen järjestämistä vähintään toiset 20 vuotta, joten aika on puolellamme”, Johan Kullenberg toteaa.

Lähde: Tiedote.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje