27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Nordic League

Voittokamppailussa oleva Ilari Saulo rokottaa huolella takaysiä Nordic Liigassa

Ilari Saulo keikkuu tiukasti Ruotsin turnauksen kärkipäässä. Kuva: Getty Images

Saulo on ollut täysin pitelemätön Laholms Golfklubbin kentän viimeisillä rei’illä.

Ilari Saulo on pelaamassa viime vuonna alkaneen ammattilaisuransa parasta kilpailua Ruotsin Våxholmissa. Hän käytti Nordic Liigan ohjelmaan kuuluvan Barncanderfonden Openin toiseen kierrokseen 66 lyöntiä ollen jaetulla kolmannella sijalla.

Kokonaistilanteessa yhdeksän alle oleva Saulo on ollut erityisen hurjana Laholms Golfklubbin kentän takaysillä, jossa hän on tehnyt peräti yhdeksän birdieä ja yhtä monta paria. Saulo päätti avauskierroksensa kolmeen peräkkäiseen birdieen ja toisti saman tempun torstaina.

Ensimmäiset yhdeksän reikää +1 saldonnut Keimola Golfin pelaaja on kahden lyönnin päässä kilpailun kärjessä jatkavasta Tanskan Nicolai Tinningistä. Toisena olevaan Ruotsin Charlie Lindhiin eroa on yksi lyönti.

”Hyvää peliä taas, ja loistava lopetus lämmittää mieltä. Takaysillä pääsin hyvään rytmiin ja siinä niitä birdiejä tuli muutama! Hyvin ollaan kisassa mukana”, Saulo kertoi.

Toista kierrostaan 12 reikää pelannut Antti Ahokas on jaetulla 9. sijalla tuloksessa -5. Kaksi kierrosta valmiiksi saaneista Rasmus Karlsson (-4) jakaa 18. sijaa. Myös Aleksi Myllymäki ja Juhana Kukkonen (-3/T29) etenivät jatkoon.

Muille suomalaisille, Casper Simbergille (+2), Atte Länsiluodolle (+4) ja viime viikon kisan onnistujalle Juuso Kahlokselle (+5) miinus yhden kohdalle asettumassa oleva cut-raja oli liikaa.

Lue seuraavaksi: Ilari Saulolla komea avauskierros Ruotsin NL-turnauksessa

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje