11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Viides kerta toden sanoo..

Justin Rosella ja Paul Caseylla on sama tavoite, paikka syksyn Ryder Cup-joukkueeseen vielä varmistamatta © Getty Images

Justin

Justin Rose johtaa edellisviikon mallin mukaisesti PGA Tourin kisaa ennen sunnuntaita. Nyt peräti neljällä lyönnillä ennen Carl Petterssonia ja Charlie Wieta. Oletettavaa on, että Rosen surkea saldo, ei voittoja neljällä aiemmalla kerralla kun hän on johtanut ennen sunnuntaita tulee murtumaan.

Pettersson oli lauantaina putthurimiossa, kierroksen aikana hän käytti putteriaan vain 24 kertaa.Kolme kertaa PGA Tourilla voittanut ruotsalainen ei ole viimeaikoina säväyttänyt, joten hänen voittonsa olisi melkoinen paukku.

Rose hankki valmennustiimiinäsä kuukautta ennen uransa ensimmäistä PGA Tourin voittoa Gio Valianten , urheilupsykologin joka on pyrkinyt poistamaan englantilaisen korvien välistä ajatuksia jotka ovat aiemmin ratkaisuhetkillä kääntäneet tilanteet hänelle tappioiksi.

Lunta tuli toki tupaan edellisviikolla jossa jolloin Rose jäätyi täysin kolmen lyönnin johdosta. Sunnutaina hänellä on kuitenkin tuhannen taalan paikka varmistaa itselleen myös Ryder Cup-joukkueen jäsenyys. Vaikuttaisi näet täysin eriskummalliselta mikäli kahdesti PGA Tourilla kesällä voittanut pelaaja ei mahtuisi Colin Montgomerien kipparoimaan tiimiin.

Tiger Woods on sijaluvulla 47:s. Woodsin peli lähti kolmantena päivänä täysin väärään suuntaan, hän oli alkureikien jälkeen jo kolme yli parín. Loppupäässä hän jämäköityi, pelasi tuloksen 70 joka on sama kuin par.Woods (73-70-70) on viimeksi epäonnistunut parín alittamisessa neljän kierroksen aikana toukokuussa 2007, joten tässä on Tigerille yksi haaste sunnuntaille joka muuten on hänelle terapiakierros, kärki on ratkaisevasti karkuteillä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje