[14][27]

[14][27]
Kilpagolf - Nordic League

Valoa tunnelin päässä – Mikko Lehtovuori paras suomalainen Tanskan NL-turnauksessa

Mikko Lehtovuori sai kahdella jälkimmäisella kierroksella juonen päästä kiinni. Kuva: Hannu Lehman

Lehtovuori otti kauden kovimman sijoituksensa Pohjoismaiden kiertueella.

Mikko Lehtovuori pelasi ryhdikkäästi Tanskassa Aalborg Golf Klubilla käydyssä Nordic Liigan kilpailussa. Hän päätyi 54 reiän Thisted Forsikring Championshipissä kokonaistulokseen 213 (par), mikä riitti jaettuun 19. sijaan.

Kisan tuloksella 73 avannut Lahden Golfin pelaaja käytti kahteen jälkimmäiseen kierrokseensa 70 lyöntiä. Perjantain saldo oli kaksi birdieä ja yksi bogey.

Kausi on sujunut Lehtovuoren osalta vaisusti. Hän oli pelannut ennen Aalborgin turnausta kuusi kilpailua ja selviytynyt vain kerran päätöskierrokselle. Jyske Bank Made in Denmark -kilpailussa tuloksena oli 30. tila. Tuore esitys antaneekin Lehtovuorelle lisää puhtia tuleviin koitoksiin.

Lahtelaisen paras saavutus Nordic Liigassa on viimevuotisen Bråviken Openin kymmenes sija.

Turnauksen vahvasti aloittanut Aleksi Myllymäki (+1) hävisi lyönnillä Lehtovuorelle ja oli 21:s.

Kalle Sneck ja Simo Haavisto (+5) jakoivat 39. sijaa. Miro Veijalainen karsiutui.

Voiton vei Ruotsin Alexander Wennstam (-11). Eroa toisen sijan jakaneisiin Norjan Elias Bertheusseniin ja Islannin Haraldur Magnusiin kertyi kaksi lyöntiä.

Nordic Liigan rankingin kärjessä on Ruotsin Fredrik Nilehn. Lauri Ruuska on parhaana suomalaisena sijalla 21.