28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Ursula Wikströmille kauden toinen top 10 -sijoitus LET-kiertueella

Ursula Wikström oli Ranskan avoimissa seitsemäs. Kuva: Tristan Jones/LET

Wikströmin hyvä syysvire sai jatkoa Ranskassa.

Ursula Wikströmin haaveet uran ensimmäisestä LET-voitosta tyssäsivät viimeisellä kierroksella. Hän pelasi Ranskan Deauvillessä käydyssä Ladies Open de France -turnauksessa lauantaina tuloksen 71, ja sijoittui seitsemännelle tilalle.

Kahden kierroksen jälkeen neljäntenä ollut Wikström lähti päätöspäivään kolmen lyönnin takaa-ajoasemasta. Hän sai kavennettua eron kahteen lyöntiin, mutta seitsemän viimeisen reiän aikana tulleet viisi bogia pudottivat asemia.

”Draivit olivat kateissa koko viikon, ja takaysillä en enää pelastanut pareja joka paikasta kuten etuysillä ja eilen. Mutta kiva, että putti alkaa löytymään. Se tarjoaa mahdollisuuksia pelata hyvää tulosta”, Wikström sanoi.

Vaikka hieman enemmänkin oli tilauksessa, voi Wikströmin esitystä pitää kaikin puolin onnistuneena. Hyvän pohjan korkealle sijoitukselle vantaalainen rakensi perjantaina, jolloin hän sivusi turnauksen kovinta tulosta, 65.

Mukavan syysvireen löytänyt Wikström otti kauden toisen top 10 -sijoituksensa. Hän nousi Ladies European Tourin pistelistalla 48:nneksi, viiden sijan päähän rankingin parhaasta suomalaisesta, Noora Komulaisesta.

Sanna Nuutinen (-3) oli 18:s ja Komulainen (-2) 29:s. Myös Elina Nummenpään (37:s) lopputulos alitti parin. Linda Osala ja Tiia Koivisto (+1) jakoivat 44. sijaa.

Ruotsalaiset ottivat Ladies Open de France -kilpailussa kaksoisvoiton. Ykkönen oli Johanna Gustavsson (-16), jolle Moa Folke hävisi kolmella lyönnillä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje