[14][27]

Ursula Wikström otti Ranskan avoimissa mahtiloikan kohti kärkeä

Ursula Wikström pelaa lauantaina Ranskan avointen voitosta. Kuva: Tristan Jones/LET

Wikström jakoi perjantaina perinteisen turnauksen kovinta tulosta.

Ursula Wikström (-7) esiintyi edukseen Ranskassa Deauvillessä meneillään olevan Ladies Europan Tourin kilpailun toisena päivänä. Hän pelasi Ladies Open de France -turnauksessa loistavan tuloksen, 65, ja kiipesi jaetulle neljännelle sijalle.

Wikström aloitti perjantaina bogilla, mutta jatko oli seitsemän birdien siivittämänä vahvaa tekemistä. Kuusi alle -kierroksellaan hän jakoi kisan toistaiseksi kovinta tulosta.

Vantaalainen on kärjessä olevaa Ruotsin Johanna Gustavssonia (-10) kolme lyöntiä perässä.

Wikströmin pelissä on ollut syksyllä nousujohteisia merkkejä. Hän otti Women’s Irish Openissa kauden ensimmäisen top 10 -sijoituksen ja oli toistaa saman tempun heti seuraavan viikon Big Green Egg Openissa (11:s).

Elina Nummenpää ja Sanna Nuutinen (-2) mahtuvat niukasti top 20:een. Myös jaetulla 38. sijalla olevat Linda Osala, Tiia Koivisto ja Noora Komulainen (par) ylsivät päätöskierrokselle.

Ranskan avointen paalupaikalla olevalla Johanna Gustavssonilla on lyönnin etumatka toiseen ruotsalaiseen Moe Folkeen.