[14][27]

Ursula Wikström oli paras suomalainen Mallorcalla päättyneessä LET-kauden toiseksi viimeisessä koitoksessa

Ursula Wikström on LET:n pistelistalla 52. Kuva: Tristan Jones/LET

Wikströmin päivä oli yhtä griiniä lukuunottamatta varsin kelvollinen.

Ladies European Tourin kenraalikilpailu ennen kauden huipentavaa finaalia pelattiin tänään päätökseen Mallorcalla. Kolmesta kisassa mukana olleesta suomalaisesta Ursula Wikström esitti parhaita otteita viikon aikana.

Wikström pelasi lauantaina tuloksen +1. Harmillinen ja harvinainen neljän putin griini seitsemännellä reiällä vesitti Wikströmin haaveet napakammasta tuloksesta. Hänelle merkittiin tilastoihin 34 puttia, mikä on suurehko määrä varsinkin suhteutettuna griiniosumiin, joita oli 14.

”Vähän oli vaikeaa griineillä tänään ja muutaman kerran raffissa jäi melko haastavia makuita”, Wikström niputti kierroksensa.

Kokonaistuloksella -1 hän päätyi jakamaan 17. sijaa. Top 10 -sijoitus jäi kolmen lyönnin päähän. Isossa kuvassa hänellä oli kaikki mahdollisuudet kymppisakkiin, mutta viimeinen silaus pelaamisesta jäi tällä kertaa puuttumaan.

”Ihan kohtalaista peliä, mutta kone ei lähtenyt kunnolla käyntiin koko viikon aikana”, Wikström kertoi.

Kilpailun ylivoimaiseen voittoon jyräsi Alexandra Försterling tuloksella -13. Saksalainen pelasi tänään tyylipuhtaan 67 (-5) lyönnin kierroksen ja jätti toiseksi sijoittuneen Trichat Cheenglabin viiden lyönnin päähän.

Sanna Nuutinen väläytti perjantaina kisan keskimmäisellä kierroksella pelaten sen kolme alle parin. Tänään hän ei pystynyt samanlaiseen menoon, sillä kierrostulokseksi piirrettiin +2. Nuutinen sai tehtyä lauantaina viisi birdieä, mutta bogit ja kaksi tuplabogia olivat heikentämässä tulosta merkittävästi.

Nuutisen lopullinen sijoitus oli 37.

Noora Komulainen pelasi kaikki kolme kierrostaan yli parin. Finaalipäivänä hän sai silti hieman balsamia haavoihin pelatessaan viikon parhaan tuloksensa. Lauantaina Komulaisen tulos oli +2, joka tarkoitti kokonaistulosta +10.

Komulainen päätyi sijalle 58.

LET päättyy ensi viikolla Marbellassa Real Club Las Brisasin kentällä. Wikström, Nuutinen ja Komulainen ovat finaalikisassa mukana.