Sanna Nuutinen sai svingin raiteilleen, mutta kärki karkasi - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Sanna Nuutinen sai svingin raiteilleen, mutta kärki karkasi

Sanna Nuutisella on kolmen lyönnin päässä kymmenettä sijaa jakavista pelaajista. Kuva: Tristan Jones/LET

Sanna Nuutisella on ollut hieman hakemista Sveitsin turnauksen kisakentän griinien kanssa.

Sanna Nuutinen menetti asemiaan Sveitsissä Zugin seudulla jatkuneen Ladies European Tourin kilpailun toisella kierroksella. Hän pelasi tuloksen 72, ja lähtee Swiss Ladies Opein päätöspäivään sijan 20 tuntumasta.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen yhdeksäntenä ollut Nuutinen teki perjantaina kolme birdieä ja kolme bogia, parista poikennen reikätulosten jakauduttua tasaisesti molemmille kenttäpuoliskoille.

Nuutinen ei ole ollut täysin kotonaan Golfpark Holzhäusernin kentän vihereriöiden kanssa, mutta hieman kateissa ollut lyönti on alkanut löytyä.

”Vähän on ollut vaikeata päästä sisälle näihin griineihin. Muuten ihan ok lyömistä. Svingi lähti vähän raiteilta viime viikon lopulla ja tällä viikolla on keskitytty taas vähän tekniikkaan. Lyön jo paljon paremmin”, hän sanoi.

Nuutinen jakaa parhaillaan 22. sijaa kokonaistilanteessa viisi alle. Kärkikymmenikköön on tällä hetkellä matkaa kolme lyöntiä, joten hyvällä onnistumisella hän voi tarttua lauantaina kauden kahdeksanteen top 10 -sijoitukseensa.

”Huomenna hyvä puristus vielä, ja sitten katseet kohti Ranskan kisaa.”

Finaalikierrokselle ylsi myös päivän parhaan suomalaistuloksen, 69, pelannut Karina Kukkonen (par), joka jakaa 53. sijaa. Elina Nummenpää (+3) karsiutui.

Sveitsin avointen paalupaikkaa jakavat Saksan Sandra Gal sekä kotiyleisön riemuksi isäntämaan Kim Metraux. Tilanteessa -14 oleva kaksikko yltyi perjantaina kunnon lentoon pelattuaan päivän toistaiseksi kovimmat, 63 ja 64, tulokset.

Pohjoismaalaisista top 10:een mahtuvat kolmatta sijaa jakava Norjan Marianne Skarpnord (-11) sekä sijalla T5 oleva Ruotsin Johanna Gustavsson (-10).

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje