27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Suomen naiset avasivat LET-finaalin keskikastissa

Ursula Wikström on avauspäivän jälkeen finaalin paras suomalainen. Kuva: LET

Kisan tulostaso on ollut hämmentvän ailahteleva ottaen huomioon, että mukana on enää kiertueen parhaimmisto.

Suomalaiset eivät yltäneet kärkisijoille Ladies European Tourin kauden päättävän finaalikisan avauskierroksella torstaina Espanjassa. Kierroksen ollessa yhä hieman kesken on Ursula Wikström parhaana suomalaisena kilpailussa jaetulla 30 sijalla tuloksella 72 (par).

Noora Komulainen (+2/74) on kaksi lyöntiä heikommalla tuloksella jaetulla 40. sijalla. Sanna Nuutisen kierros on kesken. Hän on 16 pelaamansa reiän jälkeen tuloksessa kolme yli ja sijalla T46.

Real Club de Golf Las Brisasin kenttä Marbella liepeillä on haastava kisa-areena ja finaalin tulostaso on varsin kirjava. Mukana on vain rankingin 75 parasta pelaajaa, joista häntäpään kierrostulokset alkavat kahdeksikolla (+8/80).

Kärkipäässä Australian Kirsten Rudgeley teki peräti 14 lyöntiä paremman tuloksen 66 (-6). Ruotsin Linn Grant ja Saksan Alexandra Forsterling ovat samassa tuloksessa, mutta molempien kierros on vielä kesken.

Rankingia johtava Thaimaan Trichat Cheenglab on ollut pahasti hakoteillä. Naisen kierros on yhä kesken, mutta sijoitus tulee olemaan avauskierroksen jälkeen puolivälin alapuolella. Rankingissa toisena oleva Ranskan Celine Boutier ehti jo sijoittua LPGA Tourin rankingissa toiseksi ja tämänhetkisten sijoitusten valossa hopeaa olisi tarjolla myös LET:n kokonaiskilpailussa. Boutier jakaa kisassa viidettä sijaa tuloksella -4 pelattuaan 14 reikää.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje