Scott ja Tringale tasatahdissa - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Scott ja Tringale tasatahdissa

Adam Scott. Kuva: Getty Images

Puolustava mestari Adam Scott ja Cameron Tringale nousivat Barclays-turnauksen jaetulle kärkipaikalle 36 reiän jälkeen. Scottin tulos Ridgewood Country Clubilla perjantaina oli 65, Tringale tarvitsi kolme lyöntiä enemmän. Kaksikko on kisan puolivälissä kokonaistilanteessa -8.

Viimevuotisen Barlays-menestyksensä jälkeen Scott on pystynyt vain yhteen voittoon; tämä tapahtui alkukaudesta pelatussa Crowne Plaza Invitational –turnauksessa. Itsensä jälkikäteen PGA Championshipissä diskauttaneen Tringalen voittotili Yhdysvaltain kiertueella on edelleen avaamatta.

”Pelasin tänään varsin hyvin tiiltä viheriölle, erityisesti lähestymiset olivat hyviä. Löin palloa lähelle (lippua)”, Scott sanoi.

Australian Adelaidesta kotoisin oleva pelaaja teki toisella kierroksella seitsemän birdietä, ainoa bogi osui kolmannelle reiälle.

”Olen lyönyt kahtena ensimmäisenä päivänä paljon draiverilla, ja oikaisten sellaisista kulmista, jota en tavallisesti tee. Mutta kun peli sujuu, niin mikä ettei”, sanoi Scott, joka ei ole pystynyt päättämään voitokkaasti kolmea edellistä 36 reiän jälkeen johtamaansa kilpailua.

Takaysin väyliltä aloittaneelle Tringalelle alku oli vaikea, mutta 13. reiän birdie avasi solmuja.

”Tein bogin 10. reiällä ja tuplan 12:lla, joten olin nopeasti ahtaalla. Säilytin kuitenkin valppauteni ja jatkoin pelaamista”, parhaimmillaan kaksi nelossijaa tällä kaudella saavuttanut Tringale sanoi. ”Tiesin että lyönti kulkee, mikä avaa mahdollisuuksia birdiepaikoille. Ja osasin myös hyodyntää tilaisuuteni.”

Tringale teki ennen kierroksen puoliväliä neljä birdietä ja vielä kaksi lisää toisella kenttäpuoliskolla.

Kevin Chappell, Brendon Todd ja Jim Furyk jakavat kolmatta sijaa lyönnin päässä kärjestä. Päivän parasta kierrostulosta (64) sivunneet Henrik Stenson ja Jason Day ovat kuudetta sijaa jakavien joukossa.

British Openin ja PGA Championshipin voittaja Rory McIlroy (27:s) piristyi toisella kierroksella. Tuloksella 74 kisan aloittanut maailmanlistan ykkönen iski perjantaina tulostaululle lukemat 65 ollen nyt kokonaistilanteessa kolme alle. Eroa kärkeen on viisi lyöntiä.

”Eilisestä rangeharjoituksesta oli todella apua, löysin rytmini uudelleen ja sain kipinän päälle. En tainnut missata etuysillä yhtään viheriötä”, McIlroy sanoi.

Yhteensä 14 FedExCupin pisteissä sijalla 101-125 ollutta pelaajaa karsiutui New Jerseyssä. Heidän (mm. Steve Stricker ja Louis Oosthuizen) tiensä PGA Tourin pudotuspeleissä päättyi samalla tähän turnaukseen.

Lähde: AP

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)