5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Saako Ursula Wikström vihdoin top 10 -tilinsä auki LET-kiertueella?

Ursula Wikström pelasi avauspäivän tapaan kuutosella alkavan tuloksen. Kuva: Tristan Jones/LET

Myös Noora Komulaisella on mukavat näkymät Irlannin avointen puolivälissä.

Vuosi on ollut Ursula Wikströmille haastava. Hän pelaa Irlannissa kauden 17. LET-kilpailuaan, mutta ei ole toistaiseksi onnistunut ottamaan top 10 -sijoituksia. Näin kiertueen rankingissa sijalla 77 olevalle Wikströmille on käynyt viimeksi kaudella 2017.

Asiaan on tehtävissä viikonvaihteessa korjaus. Wikström (-6) pelasi toisen peräkkäisen 69 lyönnin kierroksen Limerickin luoteispuolella Dromoland Castlen kentällä käytävässä Women’s Irish Openissa. Hän on LET:n ohjelmaan kuuluvan kisan puolivälissä jaetulla kymmenennellä sijalla.

Walesilaisten, Amy Bouldenin ja Becky Brewertonin kanssa kahtena ensimmäisenä päivänä pelannut Wikström aloitti perjantain kierroksen bogilla, mutta jatko oli neljän birdien siivittämänä vahvaa tekemistä.

Vantaalainen on paalulla jatkavaa Intian Diksha Dagaria (-10) neljä lyöntiä perässä.

Suomalaisista parhaiten perjantaina pelasi Noora Komulainen (-5), joka nousi tuloksellaan 67 lyönnin päähän Wikströmistä ja kärkikymmeniköstä. Race to Costa del Sol -listalla 33:ntena oleva Komulainen jakaa Irlannissa 13. sijaa.

Linda Osalalle (+2), Tiia Koivistolle (+3), Sanna Nuutiselle (+4) ja Elina Nummenpäälle (+4) kilpailun karsintarajaksi muodostunut +1 oli liikaa.

Women’s Irish Openin kärkikahinoissa Hollannin Anne van Dam, USA:n Gurleen Kaur sekä Ranskan Emma Grechi jahtaavat Diksha Dagaria lyönnin päässä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje