Roope Kakolla vahva startti – ”Edellisen viikon huili tuli hyvään saumaan” - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][32]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][32]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Roope Kakolla vahva startti – ”Edellisen viikon huili tuli hyvään saumaan”

Roope Kakko oli torstaina mies paikallaan.

Kakko näkee olevansa matkalla oikeaan suuntaan vaikean kisaputken jälkeen.

Roope Kakko pelasi mainion kierroksen Ranskan Mallemortissa käynnistyneen Challenge Tourin kilpailun ensimmäisenä päivänä. Tulos 68 (-4) riittää jaettuun viidenteen sijaan, kun viimeiset ryhmät ovat ulosmenon alkurei’illä.

Hän teki kolmannella ja neljännellä (kentän 12. ja 13.) reiällä peräkkäiset birdiet, joita seurasi kierroksen ainoa tahra tuplabogeyn muodossa. Kakko paineli kierrostaan uudelleen tilanteeseen kaksi alle tehtyään vielä ensimmäisen ysin loppupuolella kahden birdien suoran.

Birdie-tehtailu jatkui 12. reiällä (kentän 3.) ja hyvin sujuneen päivän kruunasi kierroksen päätteeksi tullut kierroksen kuudes birdie.

”Hyvä startti. Tuli edellisen viikon huili hyvään saumaan ja tuntuu, että sai tilkittyä vähän vuotoja mitä oli tullut. Edellinen kolmen viikon kisaputki oli vaikea ja tuli taas tunne, että tässä ollaan menossa oikeaan suuntaan, kun sain muutamia hyviä onnistumisia”, neljä lyöntiä kärjestä oleva Kakko sanoi.

”Tästä on hyvä lähteä liikkeelle ja hyvä vahvistaa tunnetta ja parantaa.”

Hyvä menestys Hopps Open de Provence -kilpailussa olisi arvokas, sillä paikka rankingissa 45:n joukossa lokakuun lopussa avaisi paikan kiertueen finaaliturnaukseen sekä European Tourin karsintafinaaliin. Kakko on parhaillaan Road to Mallorca -listalla 48:ntena.

Ranskan turnauksen toinen suomalainen Antti Ahokas ei saanut peliään torstaina kulkemaan. Isojen virheiden rasittama 79 lyönnin kierros sisälsi kaksi birdieä, neljä bogia, yhden tuplabogeyn ja yhden triplabogeyn.

Ahokas on kisassa parhaillaan toiseksi viimeisenä.

Golf International de Pont Royal -kentällä pelattavan turnauksen johdossa on ranskalaisamatööri Ko Jeong weon (64). Kanadan Aaron Cockerill (66) on seuraavana.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje