[14][27]
Kilpagolf

Perry ja O’Hair voittoon Floridassa

Kenny Perryn taidot eivät ole ruostuneet Champions Tourilla. Kuva: All Over Press

Kenny Perrystä tuli sunnuntaina Franklin Templeton Shootoutin vanhin voittaja kilpailun historiassa. Hän kukisti parinsa Sean O’Hairin (-31) kanssa toiseksi tulleet Charles Howell III:n ja Rory Sabbatinin yhdellä lyönnillä. Voitto oli Perrylle kolmas aiemmin Shark Shootoutin nimellä tunnetussa kisassa. Vuonna 2005 hänen peliparinaan oli John Huston ja kolme vuotta myöhemmin Scott Hoch.

”Kaikki kolme ovat olleet erilaisia”, 52-vuotias Perry sanoi voitoistaan. ”John (Huston) ja minä olimme aika tasainen pari. Scottin (Hoch) kanssa voittaessani pelasin mahtavasti koko viikon. Tänä vuonna roolini oli päinvastainen; toimin lähinnä varmistavana pelaajana.”

”Paras juttu oli se, että meillä oli todella hauskaa. Olo oli kuin pikkupojalla, joka nauttii leikistään”, O’Hair kuvaili tunnelmia.

Kisan viimeisen kierroksen pelimuoto oli scramble, jossa Howell III ja Sabbatini olivat liekeissä. Tulos 57 (-15) ei aivan riittänyt uusintaan: ”Me pelasimme todella hyvin ja saimme vielä mahdollisuuden. Charles (Howell III) löi palloa fantastisesti”, Sabbatini sanoi.

Jason Dufner ja Vijay Singh (-28) sijoittuivat Tiburon Golf Clubilla pelatussa kilpailussa kolmanneksi. Neljättä sijaa jakoivat parit Stewart Cink & Carl Pettersson, Davis Love III & Brandt Snedeker sekä vuoden 2009 voittajat Jerry Kelly & Steve Stricker. He päätyivät kokonaistulokseen -27.

Perry ja O’Hair kuittasivat kolmen päivän urakastaan yhteensä 750 000 dollarin palkintopotin.