Noora: Saavutin yhden unelmistani - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][20]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Noora: Saavutin yhden unelmistani

Noora Tamminen pääsee kategoriallaan 9b pelaamaan ainakin alkukaudesta lähes kaikkiin kilpailuihin LET:lla.

Tammer-Golfin Noora Tammisen golfvuosi 2012 on ollut koko ajan nousujohteinen. Hän oli mukana Turkissa MM-kisoissa, joissa Suomen joukkue (Tamminen, Krista Bakker, Sanna Nuutinen) saavutti upean pronssimitalin. Hyvin pian sen jälkeen Noora ilmoitti, että siirtyy ammattilaiseksi, jos onnistuu LET:n karsinnoissa ja nyt tuo siirto on edessä.

”Vaikka täysi kortti jäi pienestä kiinni, olen silti todella tyytyväinen peliini ja siihen, että saavutin yhden unelmistani”, viestitti Noora Marokosta.

Tamminen ei tiennyt kierroksensa aikana kokonaistilannetta. Etukäteen hän oli arvioinut, että -7 riittäisi korttiin. Ja tuo arvio oli täysin oikein, mutta hän jäi yhden lyönnin päähän siitä.

Tammisen kategoriaksi tuli 9b ja ainakin tänä vuonna sillä olisi päässyt pelaamaan varsin paljon LET:llä. Ja tamperelaisen vahvuus on, että hän todella tykkää golfista ja harjoittelusta. Nooran lyönti on eleettömän varma ja hänellä on hyvä tekniikka. Siitä on hyvä ponnistaa ensi vuoteen.

”Saan kuulemma noin 10 LET:n kisaa ja pelaamalla hyvin pystyn parantamaan kategoriaani. Fiilis on siis hyvä”, jatkoi Tamminen, joka rientää nopeasti koti-Suomeen. Keskiviikkona juodaan Golfliitossa jo tuon MM-pronssin johdosta mitalikahveja.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje