5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Noora Komulainen kärkkyy kovaa sijoitusta Irlannin avoimissa

Noora Komulainen jakaa Women's Irish Openissa 15. sijaa. Kuva: Tristan Jones/LET

Komulainen on tukevoittamassa valtikkaansa LET:n parhaana suomalaisena.

Noora Komulainen (-7) pelasi tuloksen 70 Dromoland Castlen kentällä meneillään olevassa Women’s Irish Openissa. Hän on Ladies European Tourin kalenteriin kuuluvassa kilpailussa jaetulla 15. sijalla, kun jäljellä on vielä yksi kierros.

Matkaa kärkeen on kahdeksan lyöntiä, yhdeksättä sijaa jakaviin pelaajin kuusi lyöntiä vähemmän.

Komulainen on ollut kuluvalla kaudella useimmassa turnauksessa paras suomalainen ja sellainen hän on myös LET:n Race to Costa del Sol -pistelistalla. Komulainen löytyy kiertueen rankingista 33. sijalta.

Irlannin avointen toisella kierroksella top 10:stä sijalle T30 pudonnut Ursula Wikström (-4) on LET:n pisteissä 77:ntenä.

Kokonaiskuvassa suomalaisten menestys kiertueella on ollut heikointa pitkään aikaan. Kahtena edellisvuonna kaksi kotimaista pelaajaa mahtui pistelistalla top 20:een. Vuosikymmenen alun kohokohtia ovat olleet Sanna Nuutisen esitykset yllettyään rankingissa perättäisillä kausilla kahdesti viiden parhaan joukkoon.

Women’s Irish Openissa johtopaikan otti Hollannin Anne van Dam (-15). Viisinkertaisella LET-voittajalla on kolmen lyönnin etumatka Ruotsin Lisa Pettersoniin (-12).

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje