21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista

21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Na Yeon Choi tavoittelee kolmatta ykköstilaansa Ohiossa

Na Yoen Choi on pelannut kaksi edellistä kautta loistavasti ansaiten yli miljoona dollaria molemilla. Hyvin on mennyt kuluvallakin, plakkarissa on jo yksi kakkostila. Hän johtaa lyönnilä Ohion kisaa tehtyään holarin 120 metrisellä kahdeksannella reiällä.

”En tajunnut alkuun pallon menevän sisään,kuvittelin sen olevan vain hyvä osuma.”, Choi myönsi päivän jälkeen. Hän johti parhaimmillaan jo viidellä lyönnillä, mutta joutuu lähtemään finaalikierrokselle lyönnin johto turvanaan. Voitontahtoinen Christina Kim tulee varmasti pistämään kaikkensa peliin saavuttaaksen ykköstilan jollaiseen hän ylsi viimeksi vuonna 2005. Choi on lähtökohtaisesti ylivertainen suosikki päätöspäivään lähdettäessa, Kimin otteet ovat olleet varsin ailahtelevaisia myös kuluvalla kaudella.

Teneriffalla Jenni Kuosa ja Ursula Wikström jakavat sijalukua 28:s, eroa johtavaan Trish Johnsoniin on 13 lyöntiä.44-vuotias Johnson on yksi Tourin rutinoiduimmista pelaajista, ykköstiloja hänellä on ympäri maailman parikymmentä.

Nordea Tourilla Ruotsissa perjantaina päättyneessä kisassa suomalaismenestyksestä vastasi Sohvi Härkönen joka nousi kolmanneksi. Saavutus on uran toiseksi paras, vuonna 2007 imatralainen oli Ruotsin kiertueen kisassa toinen. Tourin pistelistaa kahden voiton myötä johtava Kaisa Ruuttila jätettiin nyt sijaluvulle 20:s.

Nikke Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje