Mikko Korhonen luottaa suomalaisiin PGA Championshipissä ja kääntää oman katseensa U.S. Openiin - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major - Podcast

Mikko Korhonen luottaa suomalaisiin PGA Championshipissä ja kääntää oman katseensa U.S. Openiin

U.S. Openiin on jaossa kymmenen paikkaa ET:n minirankingin kautta. Mikko Korhosella on jalka jo syvällä oven välissä.

Mikko Korhonen lähtee jahtaamaan paikkaa 17.–20.6 kesäkuuta Torrey Pinesissa pelattavaan U.S. Openiin Euroopan kiertueen niin sanotun U.S. Open -minirankingin kautta.

Rankingissa huomioidaan jo päättyneen British Mastersin, ensi viikolla Tanskassa pelattavan Made in Himmerlandin sekä kesäkuun ensimmäisellä viikolla Saksan Hampurissa miteltävän Porsche European Openin tulokset. Paikan U.S. Openiin saa minirankingin 10 parasta pelaaja, joilla ei entuudestaan ole osallistumisoikeutta kauden kolmanteen majoriin.

Korhosen tilanne on erinomainen, sillä hän sijoittui kolmanneksi British Masterissa. Kisan painoarvo on rankingissa myös kaikkein suurin, sillä siinä jaettiin 3500 ranking-pistettä. Tanskassa jaossa on 2750 ja Saksassa 2000 pistettä.

Mahdollisuus yltää mukaan uran neljänteen majoriin sai Korhosen harkitsemaan uudelleen myös Made in Himmerland -kisaa, jonka hän on viimevuosina jättänyt suosiolla väliin.

”Olen minä sen pelannut joskus, mutta en viime vuosina ole ollut mukana. Olin kyllä päättänyt osallistumisestani jo ennen kuin kuulin minirankingista, mutta onhan tämä hieno mahdollisuus ja katsotaan nyt tämän kortti”, kertoi Korhonen Golfpisteen tuoreessa podcastissa.

Puolittaisella lyömisellä ei pärjää… Kenttä ja viritys ovat sellaisia, että ne on tehty erottelemaan jyvät akanoista.

Podcast kokonaisuudessaan on kuunneltavissa SoundCloudissa ja Spotifyssa, sekä alla olevan linkin kautta.

Korhonen aikoo seurata torstaina käynnistyvää PGA Championshipiä, jossa pelaavat Kalle Samooja ja Sami Välimäki.

”En nyt itsekään pidä lomaa golfista, vaan treenaan kovaa tämän viikon, mutta katson kyllä kisaakin. Ei se niin paljon muuten kiinnostaisi, mutta nyt kun jätkät ovat mukana, niin katson varmasti”, hän sanoi.

Urallaan kaksi kertaa PGA Championshipissä pelanneella Korhosella on selkeä käsitys siitä, mitä tällä viikolla on tarjolla.

”Mielellään sitä noilla viikoilla löisi hyvin palloa. Puolittaisella lyömisellä ei pärjää. Vaikka sillä normaalilla kisaviikolla joskus saattaa yltää jatkoon, niin nyt se ei riitä mihinkään. Kenttä ja viritys ovat sellaisia, että ne on tehty erottelemaan jyvät akanoista.”

Podcastissa vieraana ollut Mika Piltz vastaa Kiawah Islandilla uransa ensimmäisen major-kilpailun pelaavan Kalle Samoojan valmennuksesta. Piltzin mukaan hänen suojattinsa on erittäin hyvä draivaaja ja rautapelaaja. Etenkin keskiraudat ovat parhaimmillaan tappavan tehokkaita.

Molemmat osa-alueet tulevat olemaan ehkä tavallistakin suuremmassa arvossa pitkällä ja todella haastavalla Ocean Coursella. Mika Piltz ei suostu veikkaamaan suojattinsa edesottamuksia, mutta Korhonen ei epäile lausua omaa veikkaustaan.

”Uskon, että Kalle menee jatkoon. Kallella on jo pitkään ollut vahva halua menestyä ja hän on siihen valmis. Uskon, että hän voittaa Euroopan kiertueella, ja uskon että se tapahtuu tänä vuonna”, Korhonen sanoo.

Podcastissa perataan Korhosen viimeviikkoinen kolmossija, Richard Blandin voitto sekä tietenkin tällä viikolla pelattava PGA Championship. Kannatta kuunnella!

Golfpiste Podcast · #118 – Mikko Korhonen luottaa suomalaisiin PGA Championshipissä ja kääntää katseensa U.S. Openiin

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje