9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista

9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Michelle Wien johto pitää Kanadassa

Jiyai Shin on löytänyt Kanadassa griinien nopeudet hyvin. Hänen mukaansa nopeat griinit sopivat hänelle, sillä ne saavat keskittymään kunnolla. © Getty Images

Michelle Wie pelasi toisen kierroksensa Kanadassa pelattavassa LPGA:n kisassa kolme alle parin. Yhteistuloksella kymmenen alle parin Wie johtaa kolmella lyönnillä ennen Jiyai Shinia.

Wie teki kierroksellaan neljä birdietä ja yhden bogin. Bogi kirjattiin samalle reiälle, jolle Wie teki torstaina hole-in-onen. Wie on osunut kisakierroksillaan vain kymmeneen väylään 28 mahdollisesta. Griiniosumaprosentti on silti ollut kova, sillä Wie on osunut 30 griiniin 36 paikasta. Tämä kertoo todennäköisesti siitä, että Wie ei ole missannut väyliään kovinkaan pahasti.

Wie metsästää uransa toista voittoa LPGA:lta. ”On turhauttavaa, kun ei voita, mutta sille ei oikeastaan voi mitään. Täytyy vain yrittää ajatella eteenpäin ja tehdä parhaansa kaikissa mahdollisissa paikoissa. Tuota minä juuri yritänkin tehdä”, Wie kertoi voittohaluistaan.

Kolmatta sijaa jakavat Morgan Pressel ja Suzann Pettersen.

Michelle Wie hole-in-onella johtoon Kanadassa

<a href=Michelle Wie teki uransa toisen hole-in-onen ja johtaa Kanadassa ensimmäisen kierroksen jälkeen" src="/wp-content/uploads/2010/08/10082711295957.jpg" width="460">

Michelle Wie teki uransa toisen hole-in-onen ja johtaa Kanadassa ensimmäisen kierroksen jälkeen

Michelle Wie osui kierroksellaan vain neljästi väylään, mutta menoa se ei tuntunut haittaavan. Wie nimittäin pelasi ensimmäisen kierroksensa Canadian Women’s Openissa seitsemän alle parin. Wie teki kierroksellaan kuusi birdietä, bogin ja hole-in-onen. Ässä oli Wien uran toinen.

Odotukset Wien peliä kohtaan ovat tällä kaudella taas olleet korkealla. Kerran urallaan LPGA:lla voittanut amerikkalainen on pelannut kelpoa kautta. Wie on sijoittunut kolmessa kisassa kuuden parhaan joukkoon. Rahaa kaudelta 2010 on kertynyt vajaat 330 000 dollaria, jolla lohkeaa rahalistalta 20. sija. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Wie johtaa kolmella lyönnillä ennen Sarah Kempia. Beatriz Recari pelasi ensimmäisen kierroksensa kuusi yli parin.

Taistelu naisten maailmanlistan johdosta käy kuumana edelleen. Viime viikolla Ai Miyazato nappasi ykköspaikan voittamalla Safeway Classicin. Toiseen sijaan sai tyytyä Christie Kerr. Iskuetäisyydellä maailmanlistalla on myös Suzann Pettersen.

Ilari Ceder

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje