11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Mäkitalo ja Samooja jakavat kakkossijaa Intiassa

Vaikka Karnataka Golfin kenttä ei sovi Kalle Samoojalle parhaalla mahdollisella tavalla, on hän avauspäivän jälkeen jaetulla kakkossijalla Jaakko Mäkitalon kanssa. Kuva Veve Media Oy

Kolme suomalaista Aasian kiertäjää on mukana Intiassa Hero Indian Openissa, jonka palkintosumma on 1,25 miljoonaa dollaria. Jaakko Mäkitalo ja Kalle Samooja ovat avauspäivän jälkeen hyvissä asemissa jaetulla kakkossijalla (66/-5). Joonas Granbergilla oli vaikeuksia puttiensa kanssa, joita kertyi 36 ja tulos oli 72 (+1)

Kierroksensa jo päättäneistä kärjessä on Englannin James Morrison tuloksella 66 (-5). Myanmarin pitkään Aasian kisoja ilman menestystä kiertänyt Zaw Moe voi tehdä kovankin tuloksen, sillä hän on 12 reiän jälkeen tuloksessa -5.

Sekä Mäkitalon että Samoojan peli perustui hyvää puttaamiseen (28). Samooja oli jopa yllättynyt hyvästä tuloksestaan, sillä hän oli pelannut sekä harjoituskierroksen että pro-amin huonosti.

”Pro-amissa lyöntejä kertyi yli 80. Tämä kenttä ei sovi pelityylilleni, sillä avaukseni ovat vähän villejä ja täällä pitää pysyä reitillä. Tänään ne onneksi osuivat väyliin”, kuvaili Samooja.

Kisakierroksella turkulainen teki seitsemän birdietä ja kolme bogeyta. Suunnitelmat huomiselle kierroksellekin olivat selvät.

”Draivista pitää vähän ottaa tempoa pois ja lyödä lisää väyläosumia.”

Torstain kierros on vielä kesken ja Live Scorin löytyy täältä.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje