21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Lowe ja Furyk jatkavat kärjessä

Davis Lowe III vaihtoi tällä viikolla napaputteriin ja pallo on sen jälkeen osunut kuppiin. Kuva Getty Images.

3. päivä

McGladrey Classicissa ei ole syyssarjan kisana mukana PGA Tourin kirkkaimpia tähtiä. Maailmanlistan Top 25 -pelaajia on mukana ainoastaan kaksi.

Jim Furyk ja Davis Lowe III jatkavat kisan kärjessä kolmen päivän jälkeen. Lauantaina erinomaisesti pelannut Arjun Atwall jatkoi hyviä otteitaan ja jakaa D.J. Thrahanin kanssa kolmannen sijan.

2. päivä

Ryder Cupin hävinnyttä USA:n joukkuetta kipparoinut Davis Lowe III pelaa Medinahin tapahtumien jälkeen jo kolmatta kilpailuaan. Mies haluaa selvästikin levittää tappion katkeran kalkin golfkentälle.

Lowe löi 17. väylällä rautakuutosella upean lähestymisen alle metriin ja hankki näin pelipaikan viimeiseen ryhmään. Lowe on tasatilanteessa Jim Furykin kanssa, joka pelaa Medinahin jälkeen ensimmäisen kerran.

Ryder Cup joukkueen kapteeni pelaa kotikentällään, sillä hän muutti Sea Islandiin ollessaan 14-vuotias. Paikallistuntemusta enemmän baanalla oli apua napaputterista, johon hän vaihtoi tällä viikolla.

”Olen sählännyt puttieni kanssa koko vuoden. Pelasin tällä viikolla kaksi pro-amia ja ajattelin, että tämän parempaa paikkaa ei ole vaihtaa putteria: kotiviheriöt ja kaksi pro-amia. Päätin kokeilla ja heti ensimmäisenä päivänä tein kahdeksan birdietä, joten se toimi”, selvitti Lowe.

Jim Furyk myönsi, että olo tuntui vähän ruosteiselta, mutta hänellä on edelleen luottamus omaan lyöntiinsä.

”Kun olen pelaamatta jonkin aikaa, minulle saattaa tulla pelisuunnitelman ja oikeiden ratkaisujen tekemisen kanssa vaikeuksia.”

Arjun Atwal rotkon reunalla

Rotkon reunalla keikkuva intialainen Arjun Atwal nousi kisan kärkeen erinomaisella tuloksella 63 (-7). Pitkän uran ammattilaisena pelannut Atwal on menettämässä kiertueen korttinsa.

Kisaa johtavan Arjun Atwalin pitää käytännössä voittaa, mikäli hän aikoo säilyttää pelipaikkansa PGA Tourilla. Kuva Getty Images.

Kisaa johtavan Arjun Atwalin pitää käytännössä voittaa, mikäli hän aikoo säilyttää pelipaikkansa PGA Tourilla. Kuva Getty Images.

”Olen epätoivoisessa tilanteessa, jossa ei ole vaihtoehtoja. Minun pitää voittaa tai tulla toiseksi, joten nyt pitää puristaa tulos”, Atwal totesi. Hänen sijoituksensa rahalistalla on 175 ja jäljellä on kaksi kilpailua.

Kaksi vuotta sitten Atwal selviytyi karsintojen kautta Wyndham Championshipiin Greensborossa ja pelasi huippukierroksen 61 ja voitti. Se on hänen ainoa voittonsa.

Kun edellä mainitun kolmikon lisäksi viiden parhaan joukossa on myös David Toms, on ainoalla nuorukaisella Bud Cauleylla mahdollisuus saada isoja päänahkoja vyölleen.

McGLadrey Classicin Live Scoring löytyy täältä.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)