Liang ja Noh päivän parhaat Royal Trophyssa - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][19]
KilpailuaSuomalaista

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][19]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Liang ja Noh päivän parhaat Royal Trophyssa

Noh Seung-yul ja Liang Wen Chong pistivät kovan ruotsalaisparin ruotuun perjantaina © Getty Images

Noh

Black Mountainin kentällä pelattiin tuulisessa kelissä neljä peliä, joista yksikään ei mennyt viimeiselle reiälle. Aasialaiset hallitsivat Liangin ja Nohin voimin ensimmäistä kolmannelta alkaen. SiinäHenrik Stenson ja Johan Edfors ottivat kolme puttia jääden takaa-ajajiksi. He eivät päässeet missään vaiheessa edes tasoihin, lähipelissä aasialaiset olivat terävämpiä, peli päättyi lopulta luvuin 3/2.Liang ja Noh tekivät nelinpelissä kovan tuloksen, viisi alle, joka oli päivän paras. Ruotsalaisparin ei tarvitse panna päätään puskaan tappon johdosta

Viimeisessä ottelussa ensimmäinen lyönti antoi ennusmerkit siitä miten pelissä tulee käymään. Selkävammasta toipuva Jeev Milkha Singh löi 60 metriä väylän oikealle puolelle. Hän ei saanut peliinsä juurikaan otetta koko päivän aikana. Isäntämaan Thongchai Jaidee ei kyennyt kannattelemaan nelinipelissä pariaan. Singh & Jaidee pelasivat neljä yli parín tekemättä yhtään birdietä. Esitys oli päivän heikoin, Peter Hanson ja Fredrik Andersson-Hed saivat murskavoiton 7/5 osittain hyvän oman pelinsä ansiosta.

”Saimme alussa otteen vastustajista ja se on usein reikäpelissä ratkaisevaa. Yleisöä oli runsaasti, joukossa paljon ruotslaisia joka osaltaa loi tunnelmaa ja antoi meille henkeä”, kertoi Peter Hanson pelistä.

Colin

Colin Montgomerie ja Rhys Davies ottivat rutiinivoiton (2/1) Japanin Ikedasta ja Japanin Tourin voittajasta, Korean Kim Kyung-taesta.

Nuorten miesten otteluksi voidaan luonnehtia peliä jossa toisistaan ottivat mittaaa Matteo Manassero (17-v) parinaan Pablo Martin (24-v) ja Ryo Ishikawa (19-v) sekä Shunsuke Sonoda . Japanilaispari menetti kahdesti hankkimansa johdon, mutta saavutettuaan sen kolmannen kerran he voittivat 3/2.

Tilanne on siis 2-2.Haasteottelussa pelataan lauantaina neljä fourballia, sunnuntaina kahdeksan kaksinpeliä.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje