[14][27]
LET Access Series

Mikä nousu! − Ursula Wikström esitti LETAS-kiertueen päätöskisassa melkoisen loppukirin

Myös Linda Henriksson sijoittui Barcelonassa top 5:een.

Barcelonassa pelattu LET Access Series -kiertueen kauden 2018 viimeinen turnaus päättyi suomalaisittain mukavissa merkeissä. Kisassa kahden päivän jälkeen 24. sijaa jakanut Ursula Wikström (-1) esitti 68 lyönnin kierroksen myötä mainion loppukirin, ja nousi lopputuloksissa kolmanneksi.

Wikström hävisi kanssaan samassa tilanteessa ennen päätöskierrosta olleelle ja voiton vieneelle Julia Engströmille kahdella lyönnillä. Ruotsalainen täräytti viimeisenä päivänä kilpailun kovimman tuloksen, 66. Espanjan Mireia Prat (-2) oli toinen.

Tiia Koiviston (+4/17:s) kanssa kahden lyönnin päässä kärjestä 36 reiän jälkeen ollut Linda Henriksson (par) sijoittui neljänneksi. Sanna Nuutinen (+6) joutui tyytymään Santander Golf Tour LETAS El Prat -kilpailussa 27. tilaan.

Elina Nummenpää ja Leena Makkonen karsiutuivat.

Nuutinen putosi rankingissa kuudenneksi, kun listan viisi parasta kuittaa automaattisesti kortin LET-kiertueelle. Hänen edellään olevista kaksi pelaajaa on kuitenkin saamassa kortin pääkiertueen kautta, joten Nuutinen pysyy kuin pysyykin ”korttilaskennassa” turvallisesti viiden joukossa.

Keimola Golfin pelaaja on LET:n kokonaiskilpailussa sijalla 99. Ladies European Tourilla on jäljellä vielä yksi kilpailu, joten Nuutisellakin on vielä pienet mahdollisuudet uusia hyvillä otteilla korttinsa myös pääkiertueen kautta nousemalla rankingissa 80 joukkoon.

Juttua muutettu 10.11. klo 23.45 liittyen Sanna Nuutisen LET-kortin uusimiseen.