[10][12]

[10][12]
LET Access Series

Sanna Nuutiselle LET:n pelioikeus

Nuutisen 31. sija LETAS:n päätöskilpailussa riitti tuomaan LET:n pelioikeuden rahalistan viidennen sijan myötä.

Sanna Nuutinen on sijoittunut jaetulle 31:lle sijalle LETAS kiertueen kauden päättäneessä, Santander Golf Tour LETAS La Penaza -kilpailussa Espanjassa.

Nuutinen (75-68-75) teki yhteistuloksen +2 ja jäi kisan voittaneesta Englannin Meghan MacLarenista 15 lyöntiä.

Nuutisen kannalta päätöskilpailun sijoituksella oli merkitystä etenkin kiertueen rahalistasijoitusta silmällä pitäen, sillä LETAS:n pistelistan viisi parasta pelaajaa sai pelioikeuden LET:lle kaudeksi 2017.

Nuutinen oli listalla viides 19 400 pisteellään. Päätöskilpailussa seitsemänneksi sijoittunut ja pistelistalla kuudenneksi sijoittunut Englannin Charlotte Thompson jäi Nuutisesta lopulta vain 42 pisteen päähän.

Olo on huojentunut. Meni tiukoille, mutta hain ne tarvitsemani vikat pisteet täältä niin kuin pitikin. Käyn vielä ylikierroksilla, olisi voinut päästää itsensä helpommallakin.

Nuutinen pelasi kaudella 14 kilpailua, joissa karsiutui vain kahdesti. Yhden voiton lisäksi hän sijoittui kymmenen kärkeen kuudesti.

”Kausi oli tosi tasainen ja opettavainen. Se hakemani voittokin tuli loppukaudesta, mihin olen tosi tyytyväinen. Annetaan arvosanaksi 8. Teknisesti ja taidollisesti olen mennyt eteenpäin, ja niihin seikkoihin tulenkin jatkossa kiinnittämään enemmän huomiota. Eteenpäin mennään!” Nuutinen päätti.

Leena Makkonen oli rahalistalla 42, Krista Bakker 69, Oona Vartiainen 114, Elina Nummenpää 135, Annika Nykänen 138 ja Marika Voss 152.