5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista

5.3.–12.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Lee-Anne Pace kukisti parhaan ystävänsä Finnair Mastersissa

Kädet ilmaan ja kauden kolmas kannu käsiin. Lee-Anne Pace tähtää urallaan tähtiin.

Kädet ilmaan ja kauden kolmas kannu käsiin. Lee-Anne Pace tähtää urallaan tähtiin.

Lee-Anne Pace voitti Finnair Mastersin sunnuntaina lopulta selvästi kolmella lyönnillä. Ennen viimeistä reikää eroa oli viisi lyöntiä.

Vuodet eivät ole sisaria keskenään, mutta tämänvuotisen Finnair Mastersin loppu muistutti erehdyttävästi viime vuotta. Voittaja Lee-Anne Pacen kanssa samassa ryhmässä pelannut, voittajaa takaa-ajamaan viimeiselle kierrokselle lähtenyt Vikki Laing upotti nimittäin eaglen viimeisellä reiällä noin 160 metristä. Pomppu, lyhyt rulli, pallo kuppiin ja historia oli toistanut itseään. Viime vuonna Beatriz Recari voitti ensimmäisen uusintareiän upottamalla pallonsa suunnilleen samoilta sijoilta.

”Pienen laskutoimituksen jälkeen tajusin, että minun pitäisi putata viisi tai kuusi kertaa, jotta Vikki saisi minut kiinni. Onneksi minulla oli se viiden lyönnin puskuri ennen viimeistä reikää”, Pace nauroi kierroksensa jälkeen.

Lee-Anne Pacelle voitto oli jo kauden kolmas ja rahalistan kärjessä Pace keikkuu Helsingin kisan jälkeen vielä aiempaa selvemmin. Kaudelta 2010 kasassa on jo vajaat 250 000 euroa ja eroa seuraavaan rahalistalla on 40 000 euroa, eli yhden keskikokoisen kisan voittoshekin verran.

Pacen peli ei Talissa missään vaiheessa ollut huterissa asemissa. Eteläafrikkalainen teki kisan aikana vain kolme bogia, joista kaksi viimeisellä kierroksella. ”Peli oli tänään hankalampaa, aamun sade oli tehnyt kentästä hieman vaikeamman. Yritin saada mahdollisimman paljon helppoja puttipaikkoja. En mielestäni kuitenkaan pelannut konservatiivisesti, mutta en pelannut tyhmästikään”, Pace analysoi palkintojenjaon jälkeen.

Määrätietoisuus on Pacelle luonnollista

Pacen suunta uralla on selvä. ”Kurotan tähtiin, haluan olla parhaiden joukossa”, luonnollisesti itsevarma Pace kertoi. Äänessä ei ole uhmaa eikä haluja erityisille näytöille, vaan ymmärrystä oman pelin kehittymisestä sille tasolle, jota esimerkiksi LPGA:lla kaivataan menestymiseen.

Majoreissa Pace ei ole ottanut vielä isoja harppauksia. Eteläafrikkalainen on osallistunut kolmesti British Openiin ja paras sijoittuminen on tältä vuodelta. Heinäkuun lopulla pelatussa kisassa Pace jakoi 22. sijaa. Paikkaa U.S. Openiin tai muihin majoreihin ei ole vielä auennut. LPGA:n kautta paikka noihin kisoihin ja maailmanlistan kärkikamppailuihin aukeaisi helpommin.

LPGA onkin Pacen seuraava tähtäin. Karsintojen ensimmäinen vaihe pelataan syyskuussa. Toista vaihetta varten Pacella on taskussaan varasuunnitelma. Mikäli Pacen paikka rahalistan kuningattarena on uhattu, LPGA:n karsintojen toinen vaihe jää väliin ja Pace osallistuu samaan aikaan pelattavaan LET:n Dubain osakilpailuun. Ladies European Tourin rahalistan voitosta saa roposten lisäksi palkinnoksi kymmenen vuoden pelioikeuden kiertueelle. Muuten joulukuun 8.-12. päivä Pace osallistuu karsintojen toiseen vaiheeseen Atlantin takaiselle kiertueelle.

Satumaista yhteistyötä

Mikäli Pace jatkaa nykyisellä tahdilla, voi hän melko varmasti varata jo liput Yhdysvaltoihin karsintojen toiseen vaiheeseen. Pace aikoo nimittäin ahkerasti kiertää seitsemässä kisassa ennen karsintojen toista vaihetta. Hyvänä onnenkaluna Pacella on uusi caddie.

Pace on rymynnyt kisoja vasta kolme viikonloppua nykyisen caddiensa Craig Barber-Ballin kanssa. Yhteistyö on ollut saumatonta, ehkä golfin historian parasta. Pace on nimittäin kolmen viikonlopun aikana voittanut kahdesti ja ollut kerran toisena. Pace oli ollut caddiensa ystävä ennen yhteistä työuraa, mikä osaltaan selittänee hyvää menestystä.

Vikki Laing jäi toiseksi kahdella lyönnillä. Ystävyyttä voitto ei kuitenkaan muuta, sillä Pace aikoo juhlistaa voittoaan Laingin kanssa. Kaksoisvoiton napannella kaksikolla on pari isoa pulloa Bollingieria, 160 metristä tehty eagle ja löytynyt lompakko. Onko parempia syitä juhlia?

Ilari Ceder

Kaisa Ruuttila suomalaisten selkärankana Finnair Mastersissa

Kaisa Ruuttila vilustui lauantaina, mutta puristi viimeisen kierroksensa vielä alle parin.

Ruotsin kiertueella viihtynyt Kaisa Ruuttila ilmoitti tavoitteekseen parhaan kymmenen joukkoon nousemisen sunnuntain kierroksella. Kauas kaksi kertaa Nordea Tourilla tällä kaudella voittanut suomalainen ei jäänyt. Viimeisen kierroksen ollessa vielä hieman kesken Ruuttila jakaa 12. sijaa.

Ruuttila aloitti kierrokensa hyvässä vireessä ja teki ensimmäisellä reiällä birdien, neljännellä korttin merkittiin kuitenkin bogi. 12. reiällä Ruuttila teki vielä bogin, mutta otti hyvän spurtin 13. reiältä, jolle markittiin birdie. Pari reikää myöhemmin 16. reiälle tuli vielä birdie, 17. reiällä alle kaksimetrinen eagleputti kierähti reiän reunalla. Se oli kolmas birdie viimeisellä kuudella reiällä.

Lauantain viimassa hieman vilustunut Ruuttila osui sunnuntaina 16 viheriöön, putteja kertyi kuitenkin 33. ”Laitoin muutaman lyhyen putin ohi, pidemmissä oli vaikeuksia pituuskontrollin kanssa”, Ruuttila kertoi kierroksensa jälkeen.

Ruuttilan kaksi alle parin tulos 69 on melkoisella varmuudella suomalaisten päivän paras. Ruuttila jatkaa ensi viikolla kisaurakkaansa Ruotsissa Nordea Tourilla. Edessä on vielä kolmen kisan putki, ennen finaalia taukoa on yksi viikko. Ruuttila johtaa tällä hetkellä Nordea Tourin rankingia. ”Tavoitteena on voittaa koko ranking”, Ruuttila kertasi. Loppusyksystä Tampereella tukikohtaa pitävä Ruuttila suuntaa Ladies European Tourin karsintoihin. Ruuttila on kahdesti jäänyt lyönnin päähän karsinnoissa täydestä pelioikeudesta.

Ruuttilan kanssa sunnuntaina pelannut Minea Blomqvist aloitti kierroksensa synkästi. Tuplabogi kahden eri bunkkerin kautta tiputti suomalaisen heti kauas kärjestä. Blomqvist sai aikaiseksi kaksi birdietä ja yhteistuloksella par, Blomqvist jakaa 18. sijaa.

”Sain aikaiseksi muutaman hyvän pelastuksen 10. reiällä ja viimeisellä, mutta palloa pitäisi saada lähemmäs ja putteja enemmän sisään”, Blomqvist kertoi kierroksensa jälkeen. Talissa Blomqvist läpäisi cutin ensimmäisen kerran sitten paluunsa äitiyslomalta.

Ensimmäistä kertaa yhdessä ammattilaisina pelanneet Ruuttila ja Blomqvist olivat parhaat suomalaiset. Blomqvist jatkaa Talista takaisin Atlantin taa ja pelaa kahden viikon kuluttua LPGA:lla Arkansassa. Syksyllä on edessä yhteensä kolme kisaa LPGA:lla, mikäli pelioikeus riittää Kalifornian kisaan lokakuun puolivälissä. Jos ei riitä Blomqvist pelaa Dubaissa Ladies European Tourin kisan.

Blomqvistin cutin läpäisyä ja Ruuttilan kohtalaista sijoitusta lukuun ottamatta, suomalaisten menestys Finnair Mastersissa jäi köykäiseksi. Riikka Hakkarainen jakoi 47. sijaa ja SohviHärkönen 40. sijaa. Härkönen oli kahden kierroksen päätteeksi 15. sijalla, sunnuntaina takapakkia tuli siis oikein urakalla. Jenni Kuosa jakoi 25. sijaa.

Ilari Ceder

Pacen ja Laingin välinen kaksintaistelu?

Jade Schaeffer on kärkiparin takana

Lee-Anne Pacen kahden kierroksen tulos 12 alle on hurja tulos, edellisvuonna tosin Beatriz Recari oli ennen päätöspäivää lyönnin paremmassa tuloksessa. Recari päätyi tulokseen11 alle pelattuaan sunnuntaina 73.

Olosuhteet voivat muuttaa kovastikin kisan käsikirjoitusta, mutta tästä asetelmasta voittotaisto on maksimissaan viiden pelaajan välinen. Pacen päävastustaja on hänen hyvä ystävänsä Vikki Laing jonka etelä-afrikkalainen tuntee jo USA:n vuosiltaan. Pace on ollut pelissään vuorenvarma, kisan ainoa bogey syntyi kolmella putilla normikentän13:lla avauspäivänä.

Laingin etuna on pitkälyöntisyys joka voi nousta tavallista suuremmaksi valtiksi läpimärällä kentällä. Ryhmän kolmas pelaaja on Ranskan Jade Schaeffer jolle voi avautua oma mahdollisuutensa mikäli kärkiduo sortuu toistensa pelin kyttäilyyn.

Blomqvist ja Ruuttila kirittävät toisiaan

Sohvi Härkönen on pelannut odotuksiin nähden yläkanttiiin, imatralainen voi päästellä sunnnntainakin varsin huolettomasti ilman paineita.

”Jos pääsen kympin joukkooon ja saan kutsun Itävallan kisaan, en vielä tiedä mitä tekisin. Tarkoitukseni oli pelata alkavasta viikosta eteenpäin kolme kisaa Ruotsissa, Härkönen mietti lauantaina.

Minea Blomqvist ja Kaisa Ruuttila saavat samassa ryhmässä pelatessaan ( uusi strarttiaika klo 10.50) suurimmat väkijoukot peräänsä. Parivaljakko voi Härkösen tavoin pelata paineitta. Huippukierroksella on mahdollisuus nousta kymmenen joukkkooon, nyt sinne on eroa kolme lyöntiä.

Amatöörien esitys oli pettymys

Anne Hakula Finnair Mastersissa 2010

Anne Hakula Finnair Mastersissa 2010

MM-valintoja varten Finnair Masters on viimeinen näyttöpaikka. Sanna Nuutinen pelasi kotimaassa häikäisevän ylivertaisesti ennen Teksasiin lähtöään, hän on joukkueen ehdoton valttikortti ennakkkokaavailuissa. Valitettavasti Nuutinen ei päässyt mittauttamaaan tasoaan LET:n tähtien kanssa

Muut kaksi paikkaa ovat vaikeammin täytettävissä. Vasta 15-vuotias Matilda Castren (73+79) pelasi hyvin avauskierroksen, toisella putti tökki eikä onnikaan ollut myötä. Yhteistuloksella 10 yli hän oli kuitenkin paras kotimainen amatööri. Linda Henriksson (80+77) ja Anne Hakula ( 75-83) eivät vakuuttaneet. Päävalmentaja Staffan Johanssonilla on visainen pähkinä purtavanaan. Antaako hän nuorille ( Castren, Hakula) kokemusta Argentiinan kisalla, vai hakeeko ruotsalainen Henrikssonin ja jonkun toisen kokeneemman pelaajan avulla joukkueeseen rutiinia?.

Jokatapauksessa naiset lähtevät MM-kisoihin haastajan asemasta, top-15 sijoitus tiiminä vaatisi sekin erittäin kovaa venymistä.

Teemu Tyry

Lee-Anne Pacen pelissä oli samassa ryhmässä pelanneen Minea Blomqvistin mukaan sopivaa rentoutta.

Etelä-Afrikan Lee-Anne Pace pelasi Talissa Finnair Mastesin toisen kierroksen seitsemän alle parin. Tuloksilla 66-64 ja yhteistuloksella 12 alle parin Pace johtaa kolmella lyönnillä ennen sunnuntaita.

”Pelasin tällä kierroksella niin kuin eilenkin. Missasin vain yhden draivin ja puttasin 26 kertaa”, Pace kertoi kierroksensa jälkeen. ”Tällä viikolla kentällä tarvitaan korkeita lyöntejä ja pientä fadea. On tärkeää tietää, mitä tarvitaan ja muuttaa peliään”.

Kahden päivän aikana vain yhden bogin tehnyt Pace on sijoittunut tämän kauden aikana Ladies European Tourilla peräti seitsemän kertaa kymmenen parhaan joukkoon. Voittoja plakkarissa on kaksi. Sunnuntain jälkeen niitä voi hyvinkin olla nimissä kolme.

Viime vuotiseen Lee-Anne Paceen verrattuna tämänvuotinen versio on huomattavasti kokeneempi. Se on ollut Pacen mukaan suurin tekijä pelin parantumisessa. ”On ollut tärkeää päästä pelaamaan paineessa”. Suurempia apuja henkisen kasvunsa kanssa Pace ei tunnusta käyttäneensä, vaan suurimmalta osin henkisen kantin kasvu on tullut kokemuksen myötä.

Kylie Walker nälkäisin takaa-ajaja?

Kylie Walkerin mukaan Talissa on ehdottoman tärkeää tietää, miten tuuli kentällä pyörii.

Ensimmäisen päivän jälkeen johdossa ollut Kylie Walker hyytyi lauantaina seitsemän lyönnin verran. Kolme bogia ja kolme birdietä päivän mittaan tehnyt Walker oli kierrokseensa tyytyväinen. ”Ihan stedi kierros. Yritin saada eilisen hyvän kierroksen jälkeen uutta alkua, mutta en oikein onnistunut”, Walker kertoi kierroksensa jälkeen.

Walkerilla, joka pelaa ensimmäistä kauttaan ammattilaisena, ei ole sunnuntain kierrokselle taskussaan poppaskonsteja, joilla kisa voitettaisiin. Tilanne on aivan outu hänelle, joten taikauskoakaan ei ole ehtinyt vielä kehittyä. ”Yleensä veljeni kiertää mukanani kisoissa. Tämä on ensimmäinen viikko, kun hän ei ole mukana”, Walker taustoitti. Olisiko tässä juurta jo pieneen taikauskoon?

Vielä ilman sponsoreita kilpaileva Walker kertoo hyvän pelin olleen tuloillaan jo pidempään. Perjantain loistava kierros ei ollut siis sattumaa. Kenttäkään ei istu Walkerin peliin täydellisesti. ”Olen tottunut pelaamaan enemmän links-kentillä”.

Walkerin lisäksi Pacen pitää vilkuilla olkansa yli Vikki Laingin suuntaan. Skotti päätti kierroksensa hurjalla kirillä. Laing pelasi viimeiset yhdeksän reikää viisi alle parin. Eroa Paceen on kolme lyöntiä.

Kolmatta sijaa jakavat juuri Walker, yhdysvaltalainen Mollie Frankhauser ja Jade Schaeffer.

Suomalaisilla mahdollisuuksia kärkikymmenikköön

Minea Blomqvist hyökkäsi lauantain kierroksellaan ja aikoo hyökätä sunnuntainakin.sista Suomalaisista parhaissa asemissa lauantain jälkeen on Sohvi Härkönen, joka on 15. sijalla. Härkönen pelasi kierroksensa jo aamupäivällä ja teki viisi birdietä ja kaksi bogia.

Minea Blomqvist pelasi toisen kierroksensa yksi alle parin. Blomqvistin kierroksen ehdoton kohokohta osui 7. reiälle. Tuolla par-5 -reiällä Blomqvist upotti eaglen 97 metristä. ”Juuri tuollaisia lyöntejä olen treenannut. Se eagle oli harjoittelulle kuin piste i:n päälle”, Blomqvist hekumoi kierroksensa jälkeen.

Blomqvist lähti toiselle kierrokselle sillä ajatuksella, että kuusi birdietä on tehtävä. Lopulta niitä syntyi kolme, ja tietenkin se eagle. Bogeja korttiin rustattiin neljä. ”Hyökkäys oli tänään suunnitelmana ja virheitäkin sai tulla”, Blomqvist selitti taktiikkaansa kierroksen jälkeen.

Blomqvistin mukaan Finnair Mastersin toinen kierros ei ollut äitiyslomalta paluun jälkeen mitenkään erityisen hyökkäävä. Talin kenttä vain on lyhyt ja siellä pääsee lyömään lyhyempää rautaa sisään griineille. ”Lyöntini ei ole ollut tikissä, eikä se ole vieläkään, mutta tänään löin paremmin kuin eilen” kierroksellaan 15 griiniin osunut Blomqvist kertoi. Parannusta perjantaihin oli melkoisesti, sillä silloin Blomqvist osui vain kahdeksaan viheriöön.

Blomqvist pelasi kaksi ensimmäistä kierrostaan kisaa johtavan Lee-Anne Pacen kanssa. Suomalainen antoi täysin varauksetta pelikaverilleen tunnustusta. ”Todella rento tyyppi. Kannustaa ja on mukana toisen pelissä. Mukavia tyyppejä on paljon, mutta Lee-Anne oli poikkeuksellisen mukava. Hän pelasi todella helpon näköistä peliä”.

Blomqvistilla on matkaa kymmenen parhaan joukkoon kolme lyöntiä. Hänen mukaansa sinne nouseminen on sunnuntain viimeisen kierroksen tavoite.

Saman tavoitteen itselleen on asettanut Kaisa Ruuttila. Ruuttila pelasi toisen kierroksensa kolme yli parin. Paljon menee seitsemänne reiän triplabogin piikkiin. Ruuttila löi lähestymisensä keskeltä väylää vasemmalle bunkkeriin ja esteestä ohuena osumana ojaan. Droppi, kaksi chippiä ja putti. Tripla oli valmis.

”Päivä oli tuskainen”, Ruuttila kertoi kierroksensa jälkeen. Suomalainen teki kierroksellaan kolme birdietä, kolme bogia ja sen triplabogin. ”Puttasin huonommin kuin eilen, mutta löin palloa paremmin”.

Ruuttila osui kierroksellaan yhteensä 13 griiniin ja puttasi 33 kertaa. ”Huomenna tähtään selkeästi kymmenen parhaan joukkoon ja sillä sijoituksella pääsisin sitten seuraavana viikonloppuna Itävaltaan”, Ruuttila suunnitteli.

Suomalaisista viimeiselle kierrokselle selvisi myös Riikka Hakkarainen. Cut-rajan väärälle puolelle kaikki amatöörit: Anne Hakula, Matilda Castrén ja Linda Henriksson. Ammattilaisista cutin missasivat Jutta Degerman, Hanna-Leena Salonen ja Ursula Wikström. Ilari Ceder

Riikka Hakkaraisen kausi vedenjakajalla

Riikka Hakkaraisen toinen kierros oli ensimmäistä huomattavasti paremmanoloinen. Cutin kanssa saa silti vielä jännittää.

Riikka Hakkaraisen kausi 2010 ei ole ollut helppo. Suomalainen on pelannut kauden aikana yhteensä 12 kisassa. Jatkokierroksille tai -kierrokselle Hakkarainen on päässyt yhden kerran. Tilille on kertynyt rahaa kaudelta 2010 yhteensä 1439 euroa. Sillä heltiää rahalistalta 149:s sija. Takana listalla on vain 13 pelaajaa.

Finnair Mastersin toinen kierros oli Riikka Hakkaraisen mukaan hyvää peliä. ”Yhtä kärpästä ja väärää mailavalintaa lukuunottamatta”, Hakkarainen kertoi kierroksensa jälkeen.

Kärpäsellä suomalainen tarkoittaa viimeistä reikää, jolla missasi puolitoistametrisen birdieputin. Kärpänen lensi kesken lyönnin otsaan. Väärä mailavalinta tuli viidennellä reiällä (Hakkaraisen 14:s reikä). Terävä punch-lyönti liiteli griinin taakse pusikkoon. Bogi oli tuosta paikasta hyvä tulos.

Hakkarainen pelasi toisen kierroksensa yhteensä yksi yli parin. Parannusta eiliseen oli kaksi lyöntiä. Kahden kierroksen yhteistuloksella neljä yli parin Hakkarainen jakaa 60. sijaa. Cut-raja on tällä hetkellä (klo 14.00) kolme yli parin. Hakkaraisella on siis edelleen mahdollisuudet päästä mukaan viimeiselle kierrokselle.

Euroja kaivataan

<a href=Arto Teittinen viihtuu bäginkannossa. Sääntöekspertti ottaa kentältä mukaansa näkökulmia tuomarihommiin." align="right" src="/wp-content/uploads/2010/08/10082815070668.jpg" width="258">

Arto Teittinen viihtuu bäginkannossa. Sääntöekspertti ottaa kentältä mukaansa näkökulmia tuomarihommiin.

Hakkarainen tarvitsee kipeästi euroja, jotta paikka rahalistan kautta aukeaisi Ladies European Tourille ensi kaudellakin. Saadakseen vahvan kategorian seuraavalle kaudelle, pitäisi rahalistalla olla lähempänä 80 parasta. Viime vuonna viimeinen rahalistan kautta mukaan päässyt ansaitsi noin 16 000 euroa.

”Kausi 2010 on ollut samanlaista kuin eilinen kierros. Pari huonoa väylää usein pilaa koko kierroksen. Puttien saaminen sisään on ollut vaikeaa”, Hakkarainen kertoi lauantain kierroksen jälkeen.

Mikäli paikka rahalistan kautta ei aukea, on Hakkarainen valmis vaikka karsimaan kiertueelle. ”Toivottavasti ei tarvitse karsia”. Viimeksi Hakkarainen on ollut karsinnoinna yli 10 vuotta sitten.

Pelihaluja tarkkalyöntisellä Hakkaraisella edelleen on. Hakkarainen on Ladies European Tourin 25 tarkimman draivaajan joukossa. Pituuksissa on ollut toivomisen varaa koko uran. Tällä kaudella Hakkarainen on draivimitoissa vasta sijalla 172. Putti Hakkaraisella uppoaa hyvin.

London calling

Hakkarainen muutti alkuvuodesta 2010 Lontooseen. Kaupungin keskustassa yhdessä miesystävänsä John Bowskillin kanssa asuva Hakkarainen pitää muuttoa hyvänä liikeenä. ”Matkustaminen ja treenaaminen on paljon helpomaa”, Hakkarainen vakuuttaa.

Hakkarainen tapasi miesystäväänsä huimauksensa vuoksi. Hakkarainen ehti jo lopettaa uransa vuonna 2007 pahentuneen asentohuimauksen vuoksi. Oman fysioterapeutin ystävä oli juuri Bowskill. Englantilainen pyörittää Lontoossa omaa joogaan ja muuhun hyvinvointiin keskittyvä klinikka. Bowskill myös vähän auttoi huimauksen päihittämisessä.

Sohvi Härkönen aamupäivän valopilkku

Sohvi Härkönen pelasi toisen kierroksensa tulokseen 68, vaikka aloitti kierroksensa ankeasti bogilla.

Sohvi Härkönen aloitti kierroksensa masentavasti bogilla. ”Alku oli vaikea ja tuntui vaikealta aina birdieputkeen saakka”, Härkönen kertoi kierroksensa jälkeen.

Härkönen teki kierroksellaan rei´illä 7-9 kolme birdietä putkeen. Hyvä ote jatkui rei´illä 13 ja 14, joille syntyi vielä birdiet. Viimeiselle reiälle Härkönen teki bogin.

Härkösen tulos 68 oli suomalaispelaajista aamupäivän paras. Sillä heltiää tässä vaiheessa sijaluku 13. Härkönen on aiemmin ollut Finnair Mastersissa neljästi, cutista hän on selvinnyt kerran. Masuuni-pelaaja Härkönen pelaa tällä kaudella pääasiassa Nordea Touria, jolla parhaat sijoitukset ovat kolmas ja kahdeksas tältä kaudelta.

Päämäärätietoisuus on yksi Masuunin peruspilareista ja Härkösen tavoite onkin syksyn Ladies European Tourin karsinnoissa. Nordea Tourin kautta kun ei enää voi korttia saada.

Amatöörien Linda Henriksson ja Anne Hakula kisa päättyi kahden kierroksen jälkeen. Henriksson pelasi toisen kierroksensa kuusi yli parin ja Hakula 12 yli parin.

Ursula Wikströmin jatkoonpääsy alkaa olla hiuskarvan varassa. Suomalainen pelasi toisen kierroksensa kaksi yli parin. Yhteistuloksella viisi yli parin Wikström jakaa 65. sijaa.

Cut-raja kulkee parhaissa 50 pelaajassa.

Ilari Ceder

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje